Un primar liberal din Timis, atacat in trafic de un adversar politic. Inainte de fi acrosat pe sosea, edilul a primit mesaje de amenintare

Unul dintre primarii din Timis care, anul trecut, inainte de alegerile locale, a migrat de la PSD la PNL, a fost atacat in trafic de un adversar politic. Incidentul s-a petrecut, luni, 22 noiembrie, in jurul orei 14, in localitatea Bethausen, iar in urma acrosarii autoturismului sau pe sosea, primarul traseist Ioan Lihoni a suferit mai multe leziuni, fiind preluat cu o ambulanta si transportat la spital.


Atacul de sorginte politica a fost adus la cunostinta cetatenilor din comuna prin intermediul paginii de Facebook a Primariei Bethausen.

„Dragi concetateni, va informam ca ieri, in data de 22.11.2021, in jurul orelor 14, a avut loc un incident grav, care nu s-a mai intamplat in comuna noastra.

Masina primariei a fost lovita in mers de un cetatean al comunei cu alte orientari politice, care de o luna incoace il hartuieste, filmeaza si urmareste non-stop, trimitandu-i si mesaje de amenintare.

In urma impactului d-l primar Lihoni Ioan a suferit mai multe leziuni si contuzii la coloana necesitand transportul la spital cu ambulanta. Mentionam ca starea de sanatate a lui este stabila si i se fac investigatii in continuare.

Autorul a parasit locul accidentului fiind adus inapoi de catre echipajele de politie. Mentionam ca acesta a avut un comportament agresiv si este o persoana cu condamnari in trecut, deosebit de periculoasa. Cazul este cercetat de organele competente.” (Mara Ion)

Leave a Reply