Ho-ho-hoinariti voiosi in targul de iarna de la Iulius Town Timisoara, care se deschide sambata! (P)

Cel mai vesel targ de iarna isi deschide portile maine, 27 noiembrie 2021, la Iulius Town. Plimbari la 30 de metri inaltime cu Roata Panoramica, food trucks cu mancaruri apetisante, casute cu bunatati de sezon si multe cadouri, vin fiert savurat in jurul focului, concerte de colinde, toate vor crea o atmosfera calda si magica, desprinsa din povestile cu Mos Craciun.


Iulius Town da oficial startul sarbatorilor de iarna, odata cu deschiderea Targului de Craciun „WINTER IN MY TOWN”. De sambata, ora 12, in parcarea VIP, timisorenii vor fi intampinati cu miros de cetina de brad, scortisoara si turta dulce, dar si cu muzica si multa voie buna.

Mic sau mare, oricine va avea aici motive de bucurie, targul incluzand: casute cu bunatati de sezon si idei de cadouri, food trucks cu preparate delicioase, un autodrom, un carusel rotativ cu lanturi, o Piata de Brazi si foto cornere tematice. Luminitele si decoratiunile de Craciun vor putea fi admirate altfel decat pana acum, de la 30 de metri inaltime, din Roata Panoramica venita in premiera la Timisoara. Aceasta are 18 gondole, a cate 4 locuri fiecare, iar o sesiune „in aer” dureaza aproximativ 10 minute. Pregatiti telefoanele pentru fotografii „la inaltime”!

Si pentru ca distratia nu este completa fara muzica, in zilele de week-end am pregatit multe surprize. Sambata, de la ora 17, pe scena vor avea loc concerte de colinde, iar fanfara si spiridusii lui Mos Craciun vor canta si vor dansa, alaturi de Craiasa Zapezii, Omul de Zapada si Craciunita.

Duminica, de la ora 12, cei mici sunt invitati la teatru de papusi. Ziua va continua cu momente muzicale, colinde, dansuri, teatru pe roti si parade ale personajelor din povestile de iarna.

In pauza de la distractie, alegeti pomul de Craciun de la Piata de Brazi sau luati loc langa foc, in zonele special amenajate, si degustati preparatele comerciantilor locali. Peste 25 de casute albe, decorate cu luminite exact ca in oraselul inzapezit al lui Mos Craciun, au pregatit bunatati de savurat, pe loc sau la masa de sarbatori, precum: mancare la ceaun, prajituri si dulciuri de casa, langosi, Kurtos Kolacs, ciocolata, turta dulce, cheesecake, gogosi, diverse sortimente de branzeturi, carnati si alte produse traditionale. Nu lipsesc bauturile fierbinti, cum ar fi ceaiuri aromate, cafea, limonada calda si, desigur, preferatul tuturor – vinul fiert cu scortisoara.

Dati o raita si in zona de food trucks, unde meniul este garnisit cu burgeri, hot dogs, wraps, pljeskavica si clatite, toate aburinde si delicioase.

Aveti multe persoane pe lista de cadouri, dar va lipseste inspiratia? Aici, veti gasi idei pentru fiecare membru al familiei. Ca de exemplu: imbracaminte simpatica in tematica de Craciun, articole din piele, cosmetice naturale, accesorii handmade, ceramica, produse apicole, coronite, aranjamente, suveniruri, baloane si mici artificii.

Pentru fotografii cu #winterinmytown, veniti la cornerele instagramabile special amenajate! Patine, skiuri de lemn, sanii, butuci de lemn si mii de luminite sunt alte elemente care redau atmosfera magica de Craciun.

Targul va fi deschis pana pe 16 ianuarie 2022, in intervalul orar 14 – 21, de luni pana vineri, si intre 12 – 21, sambata si duminica. Accesul in cadrul targului WINTER IN MY TOWN se va face pe baza certificatului verde. (I.P.)

Leave a Reply