Cele mai simpatice cadouri de pus in ghetute te asteapta la Targul de Mos Nicolae de la Iulius Mall Timisoara! (P)

3, 2, 1, Start! A inceput goana dupa cadouri! Targul de Mos Nicolae din Iulius Mall si targul „Winter in My Town” din parcarea VIP a ansamblului Iulius Town sunt destinatiile de cumparaturi unde mosul isi va umple, cu siguranta, desaga.


Mos Nicolae este primul batranel simpatic si marinimos care ne va rasplati in luna decembrie, iar Iulius Mall ii vine in ajutor cu multe idei interesante de cadouri. Pana luni, 6 decembrie 2021 inclusiv, in zona Iulius Expo de la etajul mall-ului are loc Targul de Mos Nicolae.

Clientii vor descoperi aici 20 de expozanti, care s-au pregatit cu daruri diverse si inspirate, pentru sarbatoritii zilei sau numai bune de pus in ghetute.

Cei care vor sa pastreze haioasa traditie a nuielusei pentru copiii nastrusnici, vor gasi la mall o varietate inedita de bete de Mos Nicolae, colorate si ornate in fel si chip. Oferta targului este completata cu decoratiuni, aranjamente si coronite de sarbatori, migalos si creativ realizate, jucarii din lemn, bijuterii, lumanari parfumate, genti, parfumuri, cosmetice si multe altele.

Daca cel mic isi doreste sa ii multumeasca lui Mos Nicolae in persoana pentru darul primit, o poate face sambata, 4 decembrie, in intervalul orar 12 – 14. Si Mos Craciun, celalalt batranel generos si mult adorat de copii, va fi prezent in Iulius Town, in acest weekend. Intalnirile cu cei mici vor avea loc sambata, intre orele 17 – 20, iar duminica, intre orele 12 – 14 si 17 – 20, langa bradul de Craciun din Iulius Mall, zona Atrium.

La targul „Winter in My Town” din parcarea VIP distractia si voia buna continua. Vei gasi aici Roata Panoramica pentru plimbari la inaltime, caruselul cu lanturi, food trucks cu mancaruri apetisante, casute cu bunatati traditionale si multe cadouri, dar si o piata de brazi. In plus, in fiecare weekend, in intervalul orar 17 – 21, te asteapta multe surprize. Sambata, de pe scena vor rasuna cele mai indragite melodii de Craciun si colinde, interpretate de artisti locali.

Duminica, cei mici sunt invitati la teatru de papusi, de la ora 12, dar si la momentele muzicale si de dans care vor urma, cu si pentru copii. Iar personaje de poveste, precum spiridusi, Craiasa Zapezii, Omul de Zapada, Craciunita si Mascota Iulius Town, sunt nerabdatoare sa ii intalneasca si sa se distreze cu cei mici. (I.P.)

Leave a Reply