Desanca Lalici, indragita solista de muzica sarbeasca, internata de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara, in urma unui accident de circulatie

Indragita solista de muzica populara sarbeasca Desanca Lalici, profesor de canto la clasa Cantodena, din comuna Giroc, a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost ranita in urma unui accident rutier produs, azi, pe o strada de la marginea orasului.


Mai exact, autoturismul in care se afla artista a fost lovit, intr-o intersectie, de o alta masina, care era condusa de o soferita care nu a acordat prioritate. Totul s-a intamplat la limita dintre localitatile Timisoara si Chisoda.

Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, o femeie de 50 de ani conducea o masina pe strada Izlaz, spre strada Herculane, iar la intersectia cu strada Chisodei a intrat in coliziune cu o masina condusa regulamentar de Desanca Lalici. Autoturismul lovit a fost proiectat intr-o alta masina care, si aceasta, a ajuns intr-un alt autovehicul.

“Fractura sternala! Cat de corect si drept sa fi, nedreptatea este mai puternica. Sa conduci corect si prudent si sa fi secerat de oameni inconstienti si incompetentai care conduc probabil fara permis si intra in tine. Sunt accidentata la Urgente, la Spitalul Judetean. Multumesc medicilor si Politiei pentru promtitudine. Va iubeste a voastra Desanca!”, este mesajul prin care cantareata a anuntat accidentul, postat pe pagina sa de Facebook.

Fanii solistei s-au grabit sa-i transmita mesaje de incurajare si urari de insanatosire grabnica, in doar doua ore – peste 350 de persoane exprimandu-si solidaritatea cu Desanca Lalici. (E.T.)

Sursa foto: Facebook

Leave a Reply