Directorul Aeroportului International Timisoara nu se lasa umilit de ministrul Sorin Grindeanu! „Cum dracu´ sa umblu cu arma dupa mine?”

Acuzat de ministrul Sorin Grindeanu ca si-ar pregati plecarea de la Timisoara, dupa ce ar fi transportat ilegal pe calea aerului o arma de vanatoare, Dorel Gradinaru, directorul Aeroportului Timisoara, spune ca ministrul Transporturilor il vrea plecat in ciuda faptului ca ar fi dovedit eficienta si ca ar fi fost corect fata de companie.


Intr-o conferinta de presa sustinuta sambata, la Timisoara, ministrul Sorin Grindeanu s-a aratat nemultumit de felul in care arata aeroportul si a dat de inteles ca Dorel Gradinaru si-ar pregati decolarea de la Timisoara, asta dupa ce ar fi transportat ilegal pe calea aerului o arma de vanatoare.

Directorul Aeroportului spune ca nu tine de scaun, dar avertizeaza ca nu permite nimanui sa-l umileasca, nici macar ministrului Grindeanu.

„E o prostie ce spune. Nu este o arma. Cum dracu´ sa umblu cu arma dupa mine? E falsa chestia. Nu stiu de unde o scoate. Sunt o gramada de tipi care inventeaza scenarii. Daca vor scenarii, le facem scenarii. Nu, n-am arme la Timisoara! Am arme la Bucuresti, le detin legal si asta este, e dreptul meu sa le am. Domnul ministru nu are nicio treaba cu arma mea”, a declarat Dorel Gradinaru pentru adevarul.ro, citat de Ziua de Vest.

Pe data de 5 ianuarie 2022, la Aeroportul Timisoara va avea loc o Adunare generala a actionarilor. (I.P.)

Leave a Reply