Corul avocatilor din Baroul Timis, concert de colide pe scena Targului de Craciun! Intrarea este libera si se asteapta donatii pentru copiii nevoiasi

Targul de Craciun din Piata Libertatii, Timisoara, va gazdui miercuri, 15 decembrie 2021 la orele 18, concertul slujitorilor legii care, an de an, incanta sufletele iubitorilor de colinde. La actiunea devenita deja traditie vor fi stranse fonduri pentru copiii nevoiasi.


“La implinirea a cinci ani de existenta, este o mare bucurie pentru noi sa oferim un concert in conditii de exceptie, dupa un an de pauza si cu putin timp de repetitie din cauza restrictiilor. Dar, in egala masura, simtim acest eveniment ca pe o responsabilitate, nascuta din dorinta de a strange cat mai multe donatii pentru copiii care depind de noi. Si in acest an suntem pregatiti cu daruire de dna dirijor Mihaela-Codruta Niculescu si vom concerta intr-o versiune restransa, alaturi de Orchestra Maggiore, sub bagheta prof. Edmund Dandoti”, a declarat initiatorul corului, av. Paul-Filip Ciucur.

Corul Avocatilor din Timis, constituit in anul 2016, doneaza anual fondurile stranse catre Fundatia United Way. Intrarea la concertul sustinut pe scena Targului de Craciun din Piata Libertatii este libera, iar donatiile se pot face direct in timpul concertului sau in contul bancar in lei al Fundatiei United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener charity al evenimentului.

Pentru detalii suplimentare il puteti contacta pe av. Paul-Filip Ciucur la numarul de telefon 0720555116 sau pe e-mailul paul.ciucur@maier-ciucur.ro”. (I.P.)

Leave a Reply