O noua premiera la la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis: Eveniment B2B on-line Romania – Israel dedicat sectorului medical (P)

In parteneriat cu Ambasada Statului Israel la Bucuresti si Misiunea Economica si Comerciala Israel in Romania, CCIA Timis organizeaza in premiera un eveniment B2B on-line dedicat sectorului medical.


Vor fi prezentate si discutate solutii medicale de ultimaoraoferite de sectorul medical din Israel si oportunitati de colaborare bilaterale cu companii din judetul Timis.

Din partea romana, si-au anuntat participarea unele dintre cele mai cunoscute si apreciate spitale si clinici medicale private din Timisoara si judetul Timis.

Evenimentul s-a nascut in urma vizitei la CCIAT, in data de 18 noiembrie, a E.S. David Saranga, ambasadorul Statului Israel in Romania, si a sefei Misiunii Economice si Comerciale israeliene in Romania, Bareket Knafo, cand a fost convenita agenda comuna de lucru pentru sfarsitul acestui an si pentru anul viitor, care va cuprinde organizarea de evenimente B2B sectoriale, o misiune economica timiseana in Israel si Ziua Israel la Timisoara.

„Suntem deschisi la orice initiativa. Stim potentialul economic al judetului Timis si stim ca oamenii de afaceri timiseni sunt seriosi. Trebuie doar sa identificam acele domenii de interes comun. In Israel, sunt cateva domenii cu un mare potential – agricultura, managementul apei, sanatate, cibernetica, smart cities – avem nevoie doar de initiative din partea sectorului privat (…) Rolul Ambasadei este acela de a gasi companii din Israel interesate sa faca afaceri cu Romania, cu judetul Timis”, a declarat la intalnirea de la CCIAT Ambasadorul Statului Israel in Romania.

Evenimentul are loc in data de 14 decembrie 2021, ora 10, pe platforma Zoom a CCIAT.


NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, Stana Stoianov – director Dept. Relatii Economice cu Mediul de Afaceri. (I.P.)

Leave a Reply