„Nu mi-am dat demisia si nici nu mi-o dau!”. Generalul de aviatie care conduce Aeroportul International Timisoara il infrunta pe ministrul Transporturilor, care-l preseaza sa renunte la functie

Directorul Aeropotului International ”Traian Vuia” din Timisoara, generalul in rezerva Dorel Gradinaru, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va demisiona din functie, desi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, i-a solicitat acest lucru.


„S-a spus ca mi-am dat demisia si am plecat… Nu mi-am dat demisia si nici nu mi-o dau! Chiar daca domnul ministru m-a chemat de doua ori, aici si la Bucureti, sa imi dau demisia… Nu mi-o dau, sunt un tip performant. Ma simt mult mai bine acasa cu familia mea, decat aici, la munca, dar am ales sa lucrez. A treia oara m-a sunat seful de cabinet, m-a chemat la Timisoara, la o carciuma. Mi-a spus aceeasi problema, sa imi dau demisia. Eu nu vreau sa fiu cu capul in jos”, a spus raspicat, Dorel Gradinaru.

Aceasta infruntare pe fata a lui Sorin Grindeanu vine la doar cateva zile dupa ce ministrul a anuntat public, intr-un mod aproape persiflant, ca generalul care conduce Aerportul Timisoara si-a facut bagajele si a plecat la Bucuresti, luandu-si inclusiv pusca, pe care ar fi pastrat-o la birou.

Mai mult, Dorel Gradinaru nu s-a ferit sa puna degetul pe rana intereselor de partid care stau in spatele insistentelor cu care Grindeanu il indeamna sa demisioneze.

„Nu mi-a spus mie, a spus in presa ca sunt probleme. Astea tin de directorul administrativ care a fost schimbat de mine tocmai pentru aceste probleme, legate de curatenie, in afara de faptul ca a fost obraznic inclusiv cu taximetristii. Directorul administrativ e apropiat de ministru, isi fac concediile impreuna”, a mai declarat Gradinaru, cu referire directa la pesedistul Lucian Taropa.

In data de 5 ianuarie 2022 va avea loc Adunarea Generala a Actionarilor, cand se va decide daca generalul (r) Dorel Gradinaru va trebuie sa plece acasa, la Bucuresti – langa cainii sai, de langa care a fost “smuls” cand a fost numit director la Timisoara – sau va mai conduce destinele celei mai mari aerogari din vestul tarii. (M.I.)

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Leave a Reply