A taiat porcul de Craciun in casa, pentru ca afara era prea frig! Vecinii au sunat la 112, crezand ca este vorba despre o crima

Un brasovean a fost amendat pentru ca a taiat porcul in casa, dupa ce vecinii au sunat la 112 crezand ca este vorba despre o crima. Un barbat din localitatea Holbav, judetul Brasov, s-a apucat sa sacrifice porcul in propria casa, pentru ca afara era prea frig. Astfel ca, dupa cateva pahare, acesta a scos porcul din cotet si l-a bagat in locuinta, unde a inceput sa ”il pregateasca” pentru sarbatori.


Alertati de zgomot si nestiind ce se intampla in casa proprietarului care transa porcul de zor, vecinii au dat buzna in curtea omului, iar cand l-au vazut pe acesta plin de sange si cu cutitul in mana in pragul usii, au crezut ca sunt martorii unei crime in desfasurare si au rupt-o la fuga in timp ce sunau la 112.

Politistii s-au prezentat in mare graba la adresa indicata, unde au constatat ca nu este nici urma de crima, ci doar un localnic in plin proces de sacrificare a porcului de sarbatori.

Politistii i-au dat amenda omului pentru ca nu ar fi respectat procedura de sacrificare a animalului in conditiile impuse de lege. (V.E.)

Leave a Reply