Mihai Ritivoiu, propunerea PSD pentru functia de prefect al judetului Timis! Decizia a fost luata prin vot unanim al membrilor BPJ

PSD Timis a anuntat, astazi, ca s-a decis numele viitorului prefect de Timis. Este vorba despre tanarul economist Mihai Ritivoiu, care detine functia de presedinte al PSD Timisoara. „Membrii Biroului Permanent Judetean al PSD Timis s-au intrunit, astazi, intr-o sedinta de lucru, in cadrul careia a fost votata in unanimitate propunerea pentru pozitia de Prefect al judetului Timis. Propunerea PSD pentru aceasta pozitie este Mihai Ritivoiu, presedinte al PSD Timisoara”, se arata intr-un comunicat al partidului.


De altfel, Mihai Ritivoiu nici nu a avut contracandidat, intrucat a fost singurul nume propus de filiala pentru ocuparea acestei demnitati publice. Timisul a ramas fara prefect din luna septembrie, dupa ruperea aliantei dintre PNL si USR. Atributiile acestei pozitii au fost indeplinite de atunci de subprefectul PNL Ovidiu Draganescu. Cealalta pozitie de subprefect este ocupata de Andrei Molnar, de la UDMR.

Surse din politica sustin ca, la impartirea functiilor de prefecti si subprefecti la nivel national, Timisul a revenit PSD-ului, dupa ce senatoarea banatenilor Alina Gorghiu a decis sa preia conducerea PNL Arges, unde si-a pus si prefect.

Mihai Ritivoiu a fost ales presedinte al PSD Timisoara, in iunie 2021, dupa ce vechea conducere a demisionat din cauza rezultatelor slabe de la alegerile locale din septembrie, iar obiectivul sau principal pentru alegerile locale din 2024 este castigarea Primariei Timisoara. (Mara Ion)

Leave a Reply