Daruind, vom dobandi! Cadouri pentru copiii nevoiasi din mai multe sate din Timis. Mos Craciun le-a trimis prin intermediul cadrelor didactice de la Gradinita cu Program Prelungit Nr. 20 din Timisoara

In prag de Craciun, o actiune de suflet organizata de Gradinita cu Program Prelungit Nr. 20 din Timisoara, alaturi de structurile Gradinita cu Program Prelungit Nr. 9 Carla Pelz, Gradinita cu Program Normal Nr. 4 si Gradinita cu Program Normal Nr. 27, a adus zambete pe fetele a peste 180 de copii nevoiasi din mediul rural.


Pachetele cu cadouri pregatite de inimoasele cadre didactice, impreuna cu parintii prescolarilor, in cadrul proiectului „Daruind, vom dobandi!”, au fost incarcate intr-un jeep si transportate catre comunitatile din zona Topolovatul Mare.

Este vorba despre satele Brestovat, Tes, Lucaret, Sistarovat, Cosari, Labasint, Petrovaselo si Sustra, unde cadourile au fost lasate la biserica, pentru a fi daruite copiilor de catre preot, chiar in ziua de Craciun.

„La gradinita din Sustra, prescolarii si elevii din invatamantul primar ne-au asteptat cu un program artistic care ne-a emotionat, mai cu seama ca nu prea au avut timp de repetitii.

Cele peste 180 de pachete au ajuns si vor ajunge la copiii nevoiasi, pentru ca in satele unde nu mai exista scoala sau gradinita, am luat legatura cu preotul, pentru a lasa cadourile la biserica, urmand sa bucure copiii nevoiasi chiar in ziua de Craciun”, ne-a declarat prof. Tamara Bolbos, directoarea Gradinitei cu Program Prelungit Nr. 20 din Timisoara, care a initiat si coordonat aceasta actiune caritabila. (E.T.)

Leave a Reply