Mesajul de Craciun al primarului Dominic Fritz: Ma uit inapoi cu recunostinta si vreau sa va multumesc pentru implicarea dumneavoastra

Primarul Dominic Fritz le-a transmis timisorenilor, in Ajunul Craciunului, un mesaj in care le multumeste pentru modul in care au inteles sa treaca peste aceasta perioada dificila si spune ca marca Timisoarei este aprecierea pentru diferentele membrilor comunitatii. “In vremuri de tensiuni si contradictii, ce sursa de speranta putem gasi in cea mai miraculoasa dintre contradictii: un Rege nascut intr-un staul, un vulnerabil nou-nascut venit sa aduca pace”, scrie Dominic Fritz pe contul sau de Facebook, adresandu-se, subliminal, si haterilor sai.


Iata mesajul de Craciun transmis de primarul german al Timisoarei:  

Dragi timisoreni,

De aceste Sarbatori ma uit inapoi cu recunostinta si vreau sa va multumesc pentru implicarea dumneavoastra, pentru ca sunt sigur ca fiecare dintre dumneavoastra a contribuit in acest an dificil sa faca lucrurile mai bune, sa faca aceasta comunitate un pic mai intarita si sa avem o speranta cat mai mare.

Si ma uit cu speranta la anul care vine, 2022, si va urez tuturor sanatate, multa energie creatoare si multa unitate. Pentru ca, pana la urma, asta este marca Timisoarei: aprecierea pentru diferentele noastre si deschiderea fata de experienta celorlalti. Aceste lucruri ne unesc pentru a construi prosperitatea orasului si prosperitatea sufleteasca a comunitatii noastre.

Va multumesc si va urez din inima Sarbatori fericite si La multi ani!” (I.P.)

Leave a Reply