Nou director la Aeroportul International Timisoara! VEZI cine il inlocuieste pe generalul de aviatie Dorel Gradinaru

Consiliul de Administratie al Aeroportului International ”Traian Vuia” Timisoara a decis, in sedinta care a avut loc, ieri, 30 decembrie, promovarea lui Daniel Stamatovici, directorul comercial al societatii, in functia de director executiv.


Daniel Stamatovici il inlocuieste in functie pe generalul de aviatie Dorel Gradinaru, dupa ce actualul ministru al Transporturilor, timisoreanul Sorin Grindeanu, i-a cerut demisia, nemultumit de felul in care acesta a condus aeroportul in ultimul an si jumatate.

In replica, Dorel Gradinaru a declarat ca nu are motive sa demisioneze. A fost, insa, inlocuit de membrii Consiliului de Administratie.

Noul director executiv al Aeroportului Timisoara a absolvit Academia Romana de Aviatie din Bucuresti, in anul 1995, iar din 2004 este licentiat al Facultatii de Relatii Publice si Limbi Straine din cadrul Universitatii Babes – Bolyai din Cluj Napoca. Este nascut in Resita si, in 1988, a absolvit Liceul de Informatica “Grigore Moisil” din Timisoara.

Din anul 2012 lucreaza la Aeroportul International ”TraianVuia” din Timisoara, iar cel mai recent post este cel de director comercial.

Daniel Stamatovici urmeaza sa preia functia la inceputul lunii ianuarie 2022. (I.P.)

Leave a Reply