FRIGUL care solidarizeaza! Consilierul local Roxana Iliescu, implicata in campania de „incalzire” a pacientilor din spitale Timisoarei. „Am donat 20 de plapumi pentru mamicile de la Maternitatea Odobescu”

Frigul din spitalele Timisoarei, care sunt afectate de criza prin care trece societatea de termoficare Colterm, pare sa-i mobilizeze pe oamenii generosi din oras. Inainte ca Liga Vest sa anunte actiunea caritabila “Caldura din suflet” – Protestul Paturilor, prin care timisorenii sunt invitati sa doneze paturi si pilote pentru bolnavii de la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timisoara, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro Romania in Consiliul Local Timisoara, a aratat ca este solidara cu mamicile de la Maternitatea Odobescu, care sunt nevoite sa suporte frigul din saloane, si a facut o donatie care sa le tina de cald in aceste zile geroase.


Acest gest vine si pe fondul criticilor la adresa dministratiei Fritz, care, in ceea ce priveste caldura din calorifere, a readus Timisoara acolo unde era in urma cu 30 de ani.

„Ma alatur demersurilor facute de societatea civila si am donat in seara aceasta 20 de plapumi la Maternitatea Odobescu, unde temperatura in saloane nu trece de 18 grade Celsius, la etajul doi, unde sunt mamicile care tocmai au nascut! Stiu ca este doar o picatura in marea necesarului in situația in care am ajuns din cauza deciziilor proaste luate de administrația Fritz, dar am simțit ca nu pot sa stau deoparte! Singura intrebare, poate retorica, este de ce nu il vedem si pe Fritz turnand o astfel de picatura in oceanul de nevoi creat tocmai de el?!”, este mesajul prin care Roxana Iliescu deschide campania de donatii pentru pacientii din spitalele Timisoarei. (M.I.)

One thought on “FRIGUL care solidarizeaza! Consilierul local Roxana Iliescu, implicata in campania de „incalzire” a pacientilor din spitale Timisoarei. „Am donat 20 de plapumi pentru mamicile de la Maternitatea Odobescu”

Leave a Reply