Atac devastator la judecatoarea Adriana Stoicescu! „Sper sa fie exclusa din magistratura, face foarte mult rau imaginii judecatorilor!”

Ultimele texte postate de judecatoarea Adriana Stoicescu pe Facebook, in care persifleaza venirea francezilor sau a americanilor in postura de salvatori, pe care romanii i-ar astepta cu „fete botoxate si darnice”, au starnit comentarii extrem de critice pe retelele de socializare.


„Nu cred ca exista pe planeta asta o natie atat de slugarnica cum suntem noi, prin cei care, temporar, ne reprezinta”, este una dintre constatarile incomodului magistrat banatean, care este acuzat ca-si ajusteaza agenda interventiilor publice cu temele de propaganda ale Kremlinului.

In plina criza de la frontiera Rusiei cu Ucraina, Adriana Stoicescu se refera, in ultimul text, ironic, la rolul romanilor intr-un eventual razboi: „Vom curata dormitoarele si vom lustrui bocancii americanilor” si, totodata, „le vom asigura linistea cu fetite dulci din Bucuresti”.

Acest text aflat la limita defetismului a fost picatura care a umplut paharul filonului nationalist existent pe retelele de socializare.

Astfel ca, una dintre cele mai devastatoare replici la „hatereala” Adrianei Stoicescu a fost publicata pe Facebook de Sidonia Bogdan, jurnalist la Romania libera si VICE, dupa cum apare pe contul sau de socializare, reprezentant al presei din Romania la multe intalniri si evenimente din afara tarii.

Iata textul postat, azi, de Sidonia Bogdan:

„Adriana Stoicescu nu este o simpla judecatoare, a detinut functia de presedinta a Tribunalului Timis timp de cinci ani, iar in prezent este vicepresedinta Tribunalului Timis.

Aceasta doamna nu numai ca are mesaje politice explicite, in general anti-occidentale, daca urmariti temele de propaganda ale Kremlinului, toate apar inserate discret in discursul judecatoarei.

Doamna are insa si ceva probleme psihologice, postarile sale au frecvente trimiteri cu conotatie sexuala. Minoritatile sexuale sunt formate din “imberbi” care au pus mana de planeta, femeile tinere cu operatii estetice sunt prostituate in slujba armatei NATO din Romania etc etc

Frustrarile acestei doamne care atunci cand nu o deranjeaza femeile tinere, o da in sfinti (da, da, doamna e si cu sexualitatea si cu sfintii, in acelasi timp) au aparut dupa ce a fost implicata tot intr-un scandal cu conotatii sexuale. Doamna a picat pe niste interceptari pentru ca intretinea relatii cu un politist infractor care isi crease o adevarata retea in politie si sistemul de justitie pentru a salva diversi infractori. Negasindu-se probe ca inclusiv ea ar fi comis infractiuni, evident ca ei nu i s-a fac dosar penal. Dar controversele de natura morala raman. Si de aici marile ei suparari.

Anturajul unui magistrat va fi tot timpul important. Eu nu mi-as dori ca (si) cetatean sa ma judece un judecator cu un astfel de comportament public. Doamna distruge increderea romanilor in justitie. Judecatorii cu tinuta pe care i-am cunoscut refuza politicos sa se pronunte public, tocmai pentru a evita orice fel de interpretare, ei avand pe rol diverse dosare spre solutionare. Sunt oameni foarte echilibrati psihic si cu multa stiinta de carte.

Cum este posibil ca Inspectia Judiciara si CSM sa nu se sesiseze si in acest caz? In conditiile in care, la modul real, bate un razboi la granitele Romaniei, postarile doamnei, care au notorietate nationala, sunt nu numai deplasate si vulgare, dar si periculoase. Cum i se permite acest lucru?

De ce trebuie sa platim noi astfel de judecatori?”.

Intr-un alt mesaj postat, mai devreme, Sidonia Bogdan isi exprima speranta ca Adriana Stoicescu va fi exclusa din magistratura, intrucat face foarte mult rau imaginii judecatorilor. Si magistraturii, per ansamblu. (V.E.)

8 thoughts on “Atac devastator la judecatoarea Adriana Stoicescu! „Sper sa fie exclusa din magistratura, face foarte mult rau imaginii judecatorilor!”

  1. In loc de o analia cu argumente asupra postarii judecatoarei, aceasta exceptionala “ziarista” face un clasic atac la persoana, de altceva nefiind in stare. ! Ce”filon” nationalist ai tu, Sidonia Bogdan ? Rusine atat tie, cat si “publicatiei” care iti gazduieste mizeriile.

  2. Este un atac la persoana doamnei judecator, care isi permite sa vorbeasca si sa actioneze in zona justitiei, pe care o cunoaste. “jurnalista” ar trebui sa vorbeasca si sa actioneze in zona pe care o cunoaste cel mai bine – NICIUNA.

  3. La cit de bine ..combate ,d-nei judecător i-ar sta mai bine ca parlamentar…dar trebuie să-și facă partid pt actualilor parlamentari nu le place sa fie criticați,o vor da afara din partid în 24 de ore

  4. Dragi români dacă pe aeroport aterizează un cetățean America/francez/german iar eu îl aștept, mă aplec în fața lui, ii sărut mâna și îi spun ,,sunt la dispoziția dumneavoastră” sunt considerat occidental, și iubitor de democrație, dacă la aterizare îl aștept cu zâmbetul pe buze, îl aștept bucuros, îi întind mâna ferm si îi spun privindu-l în ochii ,,bun venit în Țara mea” sunt considerat Putinist și propagandist…..dragilor a fi demn, a fi stăpân pe tine, a nu te face preș în fața occidentului NU înseamnă ca ești putinist,va rog nu fiți cretini.

  5. Cica “Doamna judecatoare distruge increderea romanilor in justitie”.Care justitie?.Aia care este mana in mana cu jurnalistii corupti?.Care sunt platiti sa relateze doar ce vor unii?.

  6. Nu știu cine e Sidonia Bogdan, dar, în ziua de azi, când zici jurnalist, inevitabil, îți vine în minte unul/una care e dispus/dispusă să-și folosească pana pe post de săgeată (otrăvită) țintită în direcția pe care i-o indică vreun șef deghizat, de regulă, cu epoleții pe claviculă.
    În mod cert, Sidonia nu are competențele/expertiza de a califica în vreun fel imaginea judecătorului, pentru că în curicula de la jurnalism nu sunt incluse studii avansate de evaluare RU, așa că prestația sa nu depășește nivelul de vuvuzea, pusă să sufle tocmai pentru a estompa acuratețea mesajului transmis de Dna judecător. Mesaj pe care, un jurnalist veritabil ar trebui să-l relateze, să-l supună dezbaterii publice, nu să-l combată.

Leave a Reply