Trei indivizi care au talharit mai multe prostituate, arestati preventiv! Ultima lovitura, intr-un bordel clandestin din Brasov

Trei barbati din Dambovita au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a Judecatoriei Brasov, fiind suspectati de comiterea mai multor talharii in bordele clandestine, victimele acestora fiind femei care ofereau servicii sexuale pe bani.


Conform anchetatorilor, cei trei ar fi comis mai multe talharii pe raza mai multor judete, cu acelasi mod de operare, in prezent fiind cercetati in cadrul unui dosar penal instrumentat de Politia Municipiului Brasov, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie calificata – 4 fapte si complicitate la talharie calificata – 4 fapte.

Politistii brasoveni au stabilit ca, in 15 ianuarie, sub pretextul ca ar fi interesati de servicii sexuale contra cost, cei doi ar fi patruns intr-o locuinta din Brasov, unde le-ar fi amenintat pe cele doua femei care prestau astfel de activitati cu acte de violenta si cu cutitele ca sa le dea bani si bunuri. Urmare a amenintarilor adresate, cei doi barbati ar fi sustras 4.200 lei si mai multe bunuri, a precizat sursa citata.

Totodata, politistii brasoveni au stabilit ca transportul celor doi barbati de la locul faptei ar fi fost asigurat de catre un al treilea.

„In urma activitatilor investigativ-operative desfasurate in cauza, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Brasov, cu sprijinul politistilor din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Pitesti, Postului de Politie Ulmi – I.P.J. Dambovita si Sectiei 1 Politie Rurala Selimbar – I.P.J. Sibiu, au identificat atat autorii faptei, cat si persoana care le-a facilitat transportul la si de la locul savarsirii faptei, acestia fiind trei barbati, in varsta de 33 ani si 24 ani din judetul Dambovita”, se arata intr-un comunicat transmis de IPJ Brasov.

Ulterior, cei doi barbati au fost depistati in flagrant, vineri seara, dupa ce au comis o fapta similara in judetul Valcea, cand au sustras victimelor suma 2800 de lei.

In baza probatoriului administrat in cauza, cei trei barbati au fost retinuti pentru pentru 24 de ore si introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov. Duminica, pe numele acestora au fost emise, de catre o instanta a Judecatoriei Brasov, mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile. (V.E.)

Leave a Reply