Kärcher, lider in tehnologia de cleaning, a inaugurat o noua reprezentanta in ansamblul mixed-use Iulius Town Timisoara (P)

Kärcher, companie de origine germana, lider mondial in tehnologia de curatare, a inaugurat, recent, o noua reprezentanta proprie a brandului, KÄRCHER CENTER, in ansamblul mixed-use Iulius Town Timisoara. Aceasta este cea de-a opta in Romania si prima din Timisoara.


Noua reprezentanta KÄRCHER CENTER se afla in Iulius Town si este dispusa pe 300 mp, unde sunt prezentate peste 500 de produse, atat pentru uz casnic, cat si profesional.

Timisorenii gasesc in KÄRCHER CENTER toate produsele inovatoare si de calitate Karcher, de care ar putea avea nevoie in materie de curatare: aparatele de curatat cu presiune, apreciatele aspiratoare umed – uscate, aspiratoarele de geamuri, aparatele de curatat cu abur, aparate electrice de curatat podeaua, produse destinate curatarii si intretinerii gradinilor, aparate de curatat gheata, statii de calcat cu abur, dar si o gama variata de detergenti si accesorii.

Cei care sunt in cautarea unor aparate profesionale de curatare, in KÄRCHER CENTER din ansamblul mixt Iulius Town sunt prezente si masini de curatat cu inalta presiune, masini de curatat covoare, aparate de curatat cu abur & aspiratoare cu abur, sisteme de dezinfectare, dar si alte masini de curatare industriale.

In acelasi timp, clientii pot experimenta complet tot ceea ce reprezinta  universul Kärcher, avand la dispozitie peste 500 de articole, consiliere personala in decizia de cumparare, consultanta tehnica in probleme de curatare din orice domeniu, demonstratii de produs, dar si servicii de inchiriere aparate si extragarantie.

Kärcher este lider mondial in domeniul tehnologiei de curatare, furnizand o gama extinsa pentru orice aplicatie de curatenie, atat din domeniul casnic, cat si din cel profesional. Compania Kärcher a fost infiintata in 1935, in Germania, de catre pasionatul inventator Alfred Kärcher. Brandul este prezent in 70 de tari, are peste 13.000 de angajati, 24 de puncte de productie si logistica si a inregistrat in 2020, la nivel global, o cifra de afaceri de 2,7 miliarde de euro.

Kärcher este prezent in Romania din 2008, are aproximativ 100 angajati, 8 reprezentante KÄRCHER CENTER operate direct si patru operate de dealeri, o retea nationala de service si o acoperire nationala prin marile lanturi de magazine si prin distribuitorii autorizati.

Despre Iulius Town Timisoara

Iulius Town Timisoara reprezinta cel mai amplu proiect de tip mixed-use de regenerare urbana din vestul tarii, dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, in valoare totala de 442 milioane de euro. Proiectul mixt include: cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei (105.000 mp, 450 de magazine), un nou concept Cinema City, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, trei sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata de 50.000 mp. (I.P.)

Leave a Reply