Puls VALUTAR. Cum se poate identifica un meme coin de perspectiva? Trasaturile criptomonedelor care pot aduce profit

Urmarind domeniul cripto, cel mai curand, ai observat si nu doar odata cazuri cand o anumita criptomoneda inregistra cresteri exponentiale. Evident, asemenea cazuri sunt cu adevarat inspiratiunile si, cel mai curand te-ai intrebat cum ai putea identifica si tu asa criptomonede.


Memcoin-urile care ulterior explodeaza la capitolul valorii si profitabilitatii, de obicei, au cateva trasaturi distinctive:

  • ele nu se tranzactioneaza la cripto burse;

  • au o capitalizare de piata fie foarte mica, fie prea mica comparativ cu alte criptomonede;

  • nu sunt listate pe platformele oficiale de cripto trading.

Totodata, desi caracteristicile mai sus descrise induc spre ideea ca aceste criptomonede prezinta anumite riscuri, in prezent, investitorii interesati de lumea cripto sunt predispusi sa investeasca in proiecte de acest tip utilizand platforme de incredere precum vizitati site-ul Bitcoin Prime, de exemplu.

In acest articol relatam care sunt etapele din ciclul de viata a unui memes coin si cum poti identifica asemenea proiecte inainte ca acestea sa devina mega populare si sa atinga limita de sus a valorii.

Cum identific un meme coin de perspectiva, dar care inca nu a explodat?

Pentru a intelege mai bine cum poate fi identificata o asemenea criptomoneda, este important sa intelegem care sunt principalele etape din viata unui meme-coin si ce se intampla cu acesta la fiecare din etapele respective.

Meme Coins deja create, care sunt gandite initial pentru distractie si glume, dar in cadrul anumitor circumstante, s-a ajuns sa se vorbeasca in serios despre aceste criptomonede.

Meme Coins la etapa de lansare. La aceasta etapa mem coin-ul incearca sa se pozitioneze cat mai bine si cat mai stabil pe piata cripto. Totodata, criptomoneda, deocamdata, nu este recunoscuta nic intr-un mod. Multe criptomonede de tipul meme se prabusesc anume la aceasta etapa.

Meme Coins la etapa de scam coins. Aceasta este etapa in care nimeni nu cunoaste nimic despre criptomoneda in cauza, nu poate oferi anumite prognoze in privinta evolutiei acesteia. Sa investesti intr-un meme coin la aceasta etapa, cat de sigur acesta nu ar parea reprezinta o adevarata loterie.

Reiesind din etapele de evolutie a unui meme coins, scenariul perfect pentru a identifica un meme coin inainte ca acesta sa explodeze ar fi scenariul in care il analizezi la etapa a 2-a din ciclul lui de viata. De ce nu prima sau a 3-a etapa? Atunci cand vorbim despre etapa 1, deseori, meme coin-ul este deja recunoscut de catre comunitatea cripto si are si un pret corespunzator. La etapa 3 este cu adevarat riscant sa investesti in criptomoneda respectiva.

Cum sa cauti memcoins care nu au fost lansate inca?

Cautarea meme-coin-urilor cu perspectiva, dar care nu ar fi scamuri reprezinta o misiune deloc usoara. Este nevoie de un research aprofundat pentru a face acest lucru intr-un mod corect, eficient si obiectiv. In acest sens, exista mai multe canale prin intermediul carora poti face acest research.

Prima optiune sunt diverse canale de Telegram. Totodata, este necesar sa ai in vedere ca printre ele exista o multime de escrocherii care promoveaza criptomonede care par a fi destul de ok la prima vedere, dar care, de fapt, sunt doar niste scam-uri.

O alta optiune este ce de a urmari comunitatea cripto pe Reddit. Acest lucru presupune sa-ti creezi anumite abonari la canale, unde sunt publicate monede care tocmai s-au “nascut”. Desigur, creatorii acestor criptomonede le posteaza reiesind din propriul interes – cel de a atrage investitori, de a creste valoarea criptomonedei si, ulterior, de a vinde fondurile cripto pe care le detin in calitate de creatori si dezvoltatori. Totodata, acesta nu este un lucru neaparat rau. Dorinta si scopurile dezvoltatorilor nicidecum nu influenteaza posibilitatea ta de a obtine venituri dintr-o investitie in meme coins.

Concluzie

Investitia intr-un meme coin care intr-adevar isi merita banii iti poate aduce o profitabilitate impresionanta. Totodata, este foarte important sa cunosti la care etapa este oportun sa investesti intr-un meme coin. De asemenea, este extrem de util sa posezi anumite abilitati de research care te vor ajuta sa gasesti meme coin-urile de perspectiva, alegandu-le de celelalte care fac parte din oferta imensa de cripto din prezent.

In cazul in care ai ramas la fel de decis si doresti sa investesti in meme coins, poti face acest lucru utilizand Bitcoin Prime – platforma de incredere pe care gasesti o mare varietate de pozitii disponibile spre a fi tranzactionate. (I.P.)

Leave a Reply