VIDEO Patronul clubului de manele Tabaco din Timisoara, si batut de interlopi, si dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Dupa ce, in ultimii doi ani, a sfidat restrictiile pandemiei de coronavirus si a organizat petreceri fara numar in clubul de manele Tabaco, aflat in Complexul Studentesc Timisoara, omul de afaceri sirian Atef Hammad s-a trezit si batut, si cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.


Politistii de la Sectia 2 Timisoara nu au mai putut inchide ochii la scandalul violent din noaptea de sambata spre duminica, din clubul Tabaco, in urma caruia mai multe persoane au avut de suferit, printre acestea, paradoxal, fiind chiar si patronul localului.

Dupa cum se poate vedea pe inregistrarea video provenita de la una dintre caremele de supraveghere din Tabaco, medicul Atef Hammad a primit un pumn in plina figura, insa si-a revenit rapid din soc si a pus mana pe o crosa de golf, cu care a incercat sa loveasca o tanara manelista, care tocmai incerca sa paraseasca incinta.

„Nu am nimic de declarat. Nu doresc sa va dau niciun fel de detalii”, ne-a repezit la telefon Atef Hammad, cand i-am cerut un punct de vedere vizavi de acest incident, mai exact daca si-a scos vreun certificat medico-legal si care ar fi valoarea prejudiciului.

Conform informatiilor de la IPJ Timis, doi dintre agresorii din Tabaco, Tudor Stoiti si Alex Cojocaru, au fost plasati sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzati de distrugere, loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, in timp ce patronul localului s-a ales cu o amenda in valoare de 15.000 de lei si un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

De asemenea, politistii au reusit sa identifice 11 persoane care s-au aflat in incinta clubului, sambata noapte, fara a purta masca de protectie, care au fost amendate cu suma totala de 27.500 de lei. Cercetarile continua pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc bataia generala din club. Vom reveni. (G.I.)

Leave a Reply