Adopta o mama! Gabriela Firea a anuntat ca Ministerul Familiei va sprijini campania prin care peste 10.000 de mame aflate in dificultate pot primi un cadou

Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse va sprijini campania „Adopta o mama”, aflata la a saptea editie. “Mama a fost creata de Dumnezeu pentru ca nu putea fi El prezent pretutindeni. Pentru ca se apropie luna martie, dedicata femeii si mamelor din lumea intreaga, trebuie sa ne gandim si la mamele aflate in nevoie, dar care fac orice pentru copiii lor.


Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse va sprijini campania „Adopta o mama”, aflata la a saptea editie. Initiata de Mirela Retegan sau Tanti Prezentatoarea, asa cum e cunoscuta de toti copiii care urmaresc fenomenul Gasca Zurli, campania isi propune sa ajute peste 10.000 de mame din intreaga tara.

Oricare dintre noi poate sa aduca fericire mamelor care nu au mai primit de multa vreme un cadou. O simpla vopsea de par, un deodorant, o esarfa, margele, dar si o perie de par, posete, carti sau ciocolata vor insemna enorm pentru aceste mame.

Am stabilit impreuna cu Mirela Retegan nevoia unei platforme la nivel national dedicata mamelor, care sa vina in ajutorul celor aflate in situatii dificile, dar si celor care vor sa-si povesteasca propria experienta. 

Ca femeie si mama voi fi, cu mare bucurie, printre persoanele care, speram, vor aduce bucurie unei alte mame care se afla in nevoie”, a scris Gabriela Firea, sambata, pe pagina sa de Facebook. (I.P.)

Leave a Reply