Jandarmii de la Gruparea Mobila Timisoara, misiune de cautare incheiata cu succes! O femeie in varsta de 74 de ani, readusa in mijlocul familiei

Jandarmii din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara au contribuit, astazi, la evitarea unei posibile tragedii. Militarii au pornit in cautarea unei femei care a disparut de la domiciliu, de indata ce li s-a solicitat sprijinul de catre organele de politie sesizate in prealabil de rudele acesteia.


Femeia de 74 de ani, cu probleme de sanatate si domiciliul in Timisoara, a fost gasita pe un teren agricol, intre doua localitati vecine, vizibil afectata de conditiile mediului in care se afla.

Jandarmii au actionat prompt, acordand suport pana la sosirea personalului medical solicitat, iar persoana in cauza a fost transportata ulterior la spital pentru ingrijiri si investigatii suplimentare.

La actiunea de cautare au participat si doua echipaje de pompieri, doua echipaje de politie si doi politisti locali. (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara – Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply