Si-a amenintat parintii ca ii omoara cu o sabie ninja! Cum s-au mobilizat jandarmii din Alba pentru a evita o iminenta tragedie

Un tanar care si-a amenintat parintii ca-i va ucide cu o sabie a fost imobilizat, inainte de a-si pune in aplicare amenintarea, de un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Alba. Incidentul s-a intamplat vineri, 4 februarie, in jurul orei 22, in cartierul Barabant din Alba Iulia.


Interventia jandarmilor a fost solicitata prin apel la 112 chiar de tatal amenintat, care a reclamat faptul ca fiul sau tocmai l-a sunat la telefon si l-a amenintat cu moartea.

Speriat ca fiul sau se va tine de cuvant si isi va pune amenintarea in practica, batranul s-a refugiat impreuna cu sotia sa la o ruda. Imediat, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Alba s-a deplasat in cartierul Barabant, unde l-a identificat pe agresor.

Acesta avea asupra sa o sabie de tip ninja, de aproximativ 80 de centimetri, pe care nu a mai apucat sa o foloseasca, fiind imobilizat imediat de oamenii legii.

Tanarul si-a motivat comportamentul agresiv prin aceea ca avea numeroase neintelegeri cu tatal sau, de multe ori pe baza consumului excesiv de alcool.

Agresorul a fost predat Inspectoratului de Politie Judetean Alba, care va continua cercetarile in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs fapta, anunta jandarmii din Alba, intr-un comunicat de presa. (V.E.)

Leave a Reply