De Valentine`s Day, indragostiti-va de ofertele restaurantelor din Iulius Town Timisoara! Meniuri personalizate, deserturi savuroase si atmosfera boema in locatiile tale favorite (P)

Hello there, lovers! Anul acesta, uita de ursuletii de plus, pandantive sau clasicul buchet cu flori! Iulius Town a pregatit surprize pentru toti indragostitii, care vor sa serbeze Valentine`s Day intr-un cadru romantic, cu preparate delicioase si o atmosfera boema. La Fenice Palas Mediterranean & Lebanese, La Trattoria, Atmosphere, Manufaktura, C House Milano, Nuba Town sau Daily beneficiezi de meniuri personalizate pentru date-ul perfect, pentru o cina de neuitat alaturi de jumatatea ta!


Cadoul perfect pentru persoana speciala din viata ta trebuie sa starneasca emotii, sa impresioneze, sa aduca zambetul pe buze si sa ofere cadrul ideal in care sa va spuneti cat de mult tineti unul la celalalt. Daca vii cu jumatatea ta la unul dintre restaurantele din Iulius Town, va veti bucura de un astfel de cadou.

La Trattoria, locatie cu specific italian, o sa va transpuna intr-un restaurant din centrul Romei, de unde puteti alege dintre doua meniuri speciale, in perioada 13 – 14 februarie 2022. In The Name Of Love 1 si In The Name Of Love 2 cuprind cate un Starter compus din Crostini cu ricotta, bresaola si smochine cu salata Caprese si un desert cu mousse de ciocolata cu insertie de zmeura, dar si ceva care sa va tina de sete. La Main Course, primul meniu are Involtini de curcan cu sos quattro formaggi, sparanghel in mantie de pancetta si piure de cartofi mov, in timp ce al doilea meniu are Turnedo a la Trattoria (muschi de vita), sparanghel in mantie de pancetta si piure de cartofi mov. Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0740 994 466.

In cel mai nou restaurant din Iulius Town, Nuba Town, bucataria asian fusion contemporana si design-ul remarcabil va vor face sa traiti experienta unei cine romantice la superlativ, in perioada 13 – 14 februarie. Nuba Town va propune un Valentine`s Day Special Menu cu Smoked Salmon Croissant, Roast Duck Salad, Spicy Shirmp Risotto, dar si Raspberry Pavlova. Pentru rezervari, puteti suna la numarul de telefon 0783 111 777.

Atmosphere, restaurantul cu specific italian, imbina eleganta si inovatia, care regasesc in preparatele culinare perfecte pentru gusturi rafinate. De sambata pana luni, 12 – 14 februarie, aveti parte de un meniu complet cu tagliatelle cu ton, Ribeye cu rucola, grana si rosii cherry si Nuvola la desert.  Trebuie doar sa sunati la numarul de telefon 0732 229 933 pentru rezervare.

Aromele Orientului Mijlociu si cele mediteraneene ofera o experienta culinara deosebita la restaurantul Fenice Palas Mediterranean & Lebanese. Dispus pe patru nivele, avand o amenajare inedita gandita de o echipa de designeri internationali, Fenice va asteapta cu o oferta speciala, pe care o veti putea descoperi pe 13 si 14 februarie, incepand cu ora 17.00.  Pentru mai multe detalii si pentru rezervare, puteti apela numarul de telefon 0770 352 352.

Daca va doriti o cina intr-un locatie inedita, unde cafeaua si deliciile culinare sunt sub lumina reflectoarelor, Manufaktura este locul potrivit pentru voi. Pe 14 februarie cei care vin sa manance micul dejun, pranzul sau cina au parte de surprize dulci, oferite din partea casei. Puteti petrece o seara romantica, rezervarile facandu-se la numarul de telefon 0742 183 856.

Iubiti gusturile mediteraneene, iar Italia pentru voi este ca o a doua casa? C House Milano va asteapta cu o experienta culinara inedita. Sarbatoriti de Valentine`s Day cu pizza gourmet, preparate din carne maturata gatita la Josper, dar si cu un desert specific Italiei! Pentru a va rasfata cu preparatele specifice bucatariei italiane, va invitam sa sunati la numarul de telefon 0764 246 873.

Si la bistro-ul Daily va puteti declara iubirea unul fata de celalalt, in timp ce va bucurati de un gelato sau o pizza autentica sau preparate internationale, pe acorduri romantice, toate intr-un decor cozy.  Pentru mai multe informatii si rezervari, puteti suna la 0729 765 329. (I.P.)

Leave a Reply