Noi sefi la Parchetul Militar Timisoara! Un fost important procuror de la DNA, numit in fruntea Sectiei urmarire penala

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de procuror militar sef Sectie urmarire penala la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara a capitanului magistrat Golban Nicolae Adrian, procuror militar in cadrul acestei unitati de parchet, incepand cu data de 02.02.2022, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. De remarcat ca Golban Nicolae Adrian a condus, timp de 3 ani, DNA Timisoara, iar in 2020 s-a transferat la Parchetul Militar.


De asemenea, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de procuror militar sef Sectie judiciara la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara a colonelului magistrat Ionescu Cristian Valentin, procuror militar in cadrul acestei unitati de parchet, incepand cu data de 02.02.2022, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

In aceeasi sedinta a Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, s-a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.03.2022, a doamnei Chersa Ileana Florentina, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul teritorial Timisoara.

Sa mai spunem ca, astazi, in sedite Sectiei pentru judecatori a CSM, se va lua in discutie, printre altele, cererea de eliberare di functie, prin pensionare, formulata de Hantea Gianina Antoanela, judecator la Judecatoria Timisoara, dar si propunerea numirii in functia de presedinte al Sectiei I civila a Tibunalului Arad a judecatoarei Cosoveanu Ramona-Adela. (G.I.)

Leave a Reply