Tanar injunghiat intr-o benzinarie din Sibiu! Agresorul l-a atacat sub pretextul ca ar fi deschis usa de mai multe ori si l-a „tras curentul”

Incident violent intr-o benzinarie din Sibiu, in urma caruia un barbat in varsta de 31 de ani a fost injunghiat de catre un bataus din lumea interlopa. Atacatorul, care pe Facebook isi spune „Cutitarul”, s-a enervat si a sarit la bataie, impreuna cu alti doi complici, dupa ce i-a atras atentia barbatului sa nu se mai plimbe pe usa, pentru ca se face frig si-l „trage curentul”.


Acesta a continuat sa intre si sa iasa din locatie, intrucat este sofer colaborator la compania Bolt si venise cu o comanda, “tupeu” pe care agresorii l-au resimtit ca o sfidare si au sarit la bataie.

Incidentul s-a petrecut, marti seara, in jurul orei 23, iar agresorii au fugit imediat dupa injunghierea agentului de la Bolt.

„O echipa complexa de politisti din cadrul Politiei Municipiului Sibiu – Biroul Investigatii Criminale desfasoara cercetari in vederea identificarii si depistarii celor 3 persoane de sex masculin banuite ca in seara de 8 februarie, in jurul orei 23, ar fi agresat fizic un barbat, in varsta de 31 de ani, din Cisnadie. Conflictul a fost spontan, fara ca victima si personale banuite de agresiunea sa se fi cunoscut anterior, si s-a produs intr-o statie de alimentare cu combustibil din municipiul Sibiu”, a transmis Luciana Lazar, purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu.

Din fericire, victima nu a fost grav ranita, iar „Cutitaru” a fost identificat de politisti cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere si retinut, la putin timp de la comiterea faptei.

S-a deschis un dosar pentru savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, iar cercetarile sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu. “Cutitaru” a fost retinut penytru 24 de ore si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

Leave a Reply