VIDEO Perchezitii la traficanti de droguri din Timisoara si Giroc! VEZI ce s-a descoperit in locuinta unui dealer, unde mascatii au intrat cu forta

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara, impreuna cu lucratorii de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara (BCCO) si Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Gorj, au descins, in aceasta dimineata, la locuintele unor traficanti de droguri de pe raza judetelor Timis si Gorj.


S-au efectuat un numar de 20 de perchezitii domiciliare, intr-o cauza vizand comiterea infractiunilor de trafic intern de droguri de risc si de mare risc constand in distribuirea de amfetamina, MDMA (ecstasy) si canabis pe raza judetului Timis.

Activitatea traficantilor a fost monitorizata, in ultimele luni, astfel ca procurorii au adunat probe care confirma traficul international de droguri, mai exact au descoperit ca pastilele de ecstasy se aduceau din Olanda si Germania si erau vandute consumatorilor la preturi cuprinse intre 70 si 120 de lei / bucata.

In timpul perchezitiilor, in locuinta din Giroc a unuia dintre traficanti, unde trupele speciale au intrat dupa ce au spart usa cu „berbecul”, au fost descoperite peste 2 kilograme de amfetamina, gata preparate pentru livrare, și aproape 150 de pastile de MDMA.

La sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara vor fi conduse, in vederea audierii, un numar de 16 persoane despre care exista suspiciunea ca sunt implicate in desfasurarea activitatilor infractionale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale. Actiunea a beneficiat de sprijinul S.C.C.O. Arad, S.C.C.O. Caras Severin si al jandarmilor din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi ”Glad Voievod” Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply