Captura importanta dupa descinderile mascatilor la traficantii de droguri din Timisoara si Giroc! 10 persoane retinute si mari cantitati de droguri confiscate

Descinderile la traficantii de droguri si cele 20 de perchezitii efectuate, ieri, de procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara impreuna cu lucratorii de politie judiciara din cadrul B.C.C.O. Timisoara si S.C.C.O. Gorj, pe raza judetelor Timis si Gorj, au dus la descoperirea si ridicarea a aproximativ 5,2 kilograme de amfetamina, 246 de comprimate de ecstasy, 110 grame de cocaina, 800 grame de canabis, 8.000 de euro, 8.000 de lei, cantare de precizie si alte bunuri de interes operativ.


In urma actiunii, 15 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, pentru audieri.
In cauza, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara au dispus retinerea pentru 24 de ore a 10 inculpati pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si de mare risc.

Din cercetari a reiesit faptul ca inculpatii au vandut, in mod repetat, atat de droguri de risc cat si droguri de mare risc si au detinut fara drept, in vederea revanzarii cantitati considerabile de droguri.

In cursul zilei de astazi urmeaza sa fie sesizat judecatorul de drepturi si libertati cu propunere de luare a masurii arestarii preventive a 11 inculpati, dintre care 10 cercetati in stare de retinere si unul in lipsa.

Actiunea a beneficiat de sprijinul S.C.C.O. Arad, S.C.C.O. Caras Severin si al jandarmilor din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi ”Glad Voievod” Timisoara.
Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale. (I.P.)

Leave a Reply