Sorin Grindeanu, bolnav de COVID, desi este vaccinat si s-a protejat in mod constant. “Omicron are propriul algoritm!”

Vicepremierul Sorin Grindeanu este bolnav de COVID-19 si nu a mai plecat la Chisinau, impreuna cu premierul Nicolae Ciuca si mai multi ministri, pentru a participa la sedinta comuna a celor doua guverne. “Toti membrii delegatiei au fost testati PCR. Cei care sunt aici au rezultat negativ. Domnul Sorin Grindeanu nu este aici”, au declarat surse guvernamentale.


In aceste conditii, ministrul Transporturilor si-ar fi anulat intreg programul. Vicepremierul Sorin Grindeanu a confirmat ca nu a putut pleca la sedinta comuna a guvernelor Republicii Moldova si Romaniei pentru ca are o forma usoara de COVID.

“Dupa o perioada intensa cu o usoara stare de disconfort, pe care am pus-o initial pe seama oboselii, s-a confirmat: sunt COVID pozitiv”, a scris, vineri, Sorin Grindeanu pe Facebook.

Vicepremierul, care este si ministru al Transporturilor, este vaccinat si spune ca s-a protejat in mod constant, insa “Omicron are propriul algoritm”. Spune ca are simptome suportabile si asteapta sa se reintoarca alaturi de colegii din Guvern.

“Regret ca nu am participat la Sedinta comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova! Ratez intalnirea cu omologul meu Andrei Spinu de la Chisinau si semnarea a doua Acorduri Inter-guvernamentale importante pentru infrastructura transfrontaliera a ambelor state”, mai spune Sorin Grindeanu. De curand, alti doi ministri, Vasile Dincu si Virgil Popescu, au anuntat ca s-au infectat cu coronavirus si s-au izolat. (Mara Ion)

Leave a Reply