metaFuture! Teatrul National din Timisoara lanseaza un concurs de proiecte dedicat regizorilor (P)

Teatrul National din Timisoara isi propune sa dezvolte arta teatrului atat in termenii prezentului, cat mai ales in cei ai viitorului. Primul pas pe care il face Teatrul National in aceasta directie este lansarea unui concurs de proiecte dedicat regizorilor.


Astfel, Teatrul National din Timisoara lanseaza concursul de proiecte metaFuture. In urma concursului, vor fi selectate proiecte care vor fi montate la Teatrul National.

Regizorii sunt invitati sa transmita propuneri pentru un spectacol bazat pe un text sau adaptare dupa un text din literatura Science fiction sau pe un text transpus intr-o viziune  futurista din punct de vedere tematic sau vizual. Propunerea va contine descrierea spectacolului, viziunea asupra montarii, precum si echipa de creatie.

Proiectul / proiectele castigatoare vor fi montate la Teatrul National din Timisoara, urmand sa intre in repertoriul sau curent. Regizorii vor lucra cu actorii Teatrului National, in spatiile si cu echipa tehnica a Teatrului National.

Proiectul metaFuture face parte din programul Reflector TNTm, cuprins in noul proiect de management aprobat pentru Teatrul National din Timisoara.

Proiectele vor fi transmise pe adresa de mail tntm.office@tntimisoara.com. Data limita pentru transmiterea proiectelor este duminica, 10.04.2022.

Va asteptam cu drag! (Teatrul National din Timisoara)

Leave a Reply