La Iulius Town Timisoara, „All You Need is Love & Shopping”! (P)

Iulius Town is in love with you! Timp de doua saptamani iti oferim cadouri la cumparaturi, in cadrul campaniei „All You Need is Love & Shopping”. Expozitia „Povesti de Iubire din jurul lumii” este locul ideal unde vei putea descoperi o intreaga cronologie a fenomenului cultural al iubirii.


In luna februarie, cand sarbatorim Valentine`s Day si Dragobetele, celebram dragostea cu premii la cumparaturi, dar si cu evenimente tematice. La Iulius Town gasesti inspiratia pentru un cadou unicat, dar si surprize, pentru ca luna aceasta premiem iubirea.

In perioada 12 – 27 februarie 2022, poti castiga unul dintre premiile instant puse in joc.

Dupa ce alegi darul perfect pentru jumatatea ta, vino cu bonurile la Centrul Info, unde vei castiga pe loc una dintre surprizele de la Roata cu Premii! La cumparaturi de minimum 150 de lei poti castiga: doua bilete la Cinema City sau vouchere la florariile Floare de Colt si Carm Dor, momente dulci la Chantia sau cate o doza de energie de la Teds Coffee sau Coca-Cola.

Iar daca ai facut shopping de peste 300 de lei in magazinele din Iulius Town, poti sa alegi un voucher la unul dintre restaurantele C House Milano, Fenice, Atmosphere, La Trattoria, Daily sau Manufaktura. Consulta regulamentul pe site-ul Iulius Town Timisoara!

Pana duminica, 27 februarie, in Atrium poti sa admiri si expozitia „Povesti de iubire din jurul lumii”, unde vei descoperi artefacte si obiecte de memorabilia, instalatii creative si artistice supradimensionale, ilustratii, videouri, colectii de obiecte din universul amoros, zone interactive, galeria cuplurilor celebre, simboluri si idei din trecut despre iubire si multe altele. (I.P.)

Leave a Reply