Politist unicat! Chestorul Bogdan Despescu si-a comandat un model de uniforma care nu exista in “garderoba” Politiei Romane

Sindicatul Europol a facut publica o fotografie cu secretarul de stat Bogdan Despescu, numarul 2 in ierarhia institutionala a Ministerului Afacerilor Interne, care a aparut in public intr-o uniforma “model NATO” pe care si-ar fi comandat-o special.


Europol spune ca a decis sa faca publica imaginea fiindca multi politisti se arata nemultumiti de faptul ca ar fi haituiti de superiori atunci cand gresesc un singur element vestimentar.

Pentru toti politistii haituiti de sefi pentru ca se preocupa sa poarte elemente de uniforma de calitate pentru a-si indeplini atributiile de serviciu in conditii optime, va punem la dispozitie poza alaturata pe care sa le-o aratati ori de cate ori veti mai fi hartuiti.

In stanga este seful Politiei Capitalei la conferinta de presa in care a comunicat nimic despre tragicul accident de pe bld. Jiului si care nu poarta cascheta desi se afla in afara sediului.

In dreapta il avem pe chestorul cu 4 stele (mai multe nu se poate) Despescu care poarta o uniforma care NU exista.

Pe surse intelegem ca aceasta uniforma a fost comandata special, personalizata si este „unicat”, pentru ca secretarul de stat Despescu sa se diferentieze de muritorii de rand.

Asa ca dragi colegi, cand mai apare unul care se poate remarca doar prin caprarii de genul „unde ti-e cascheta” sau „de ce nu ai pantaloni la dunga”, va rugam sa le spuneti ca v-au inspirat doi chestori, seful DGPMB Bogdan Berechet si secretarul de stat Bogdan Despescu“, spune Europol pe pagina sa de socializare. (V.E.)

Leave a Reply