Sef nou la Politia Locala Timisoara! Hajdu Attila, fostul comandant al Structurii Antiteroriste Timis, a castigat concursul de director

Fostul comandant al Structurii Antiteroriste din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis, Hajdu Attila, a castigat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Politiei Locale Timisoara. Initial, la concurs s-au inscris 6 candidati.


Hajdu Attila, absolvent al Universitatii de Vest din Timisoara, a fost comandantul structurii de actiuni speciale si antiteroriste din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Timis, intre 2009 si 2014, apoi ofiter specialist in actiuni speciale si antiteroriste in cadrul IJJ Timis.

S-a ocupat de pregatirea si formarea profesionala a jandarmilor intre anii 2018 si 2020, iar intre 2020 si 2021 a fost imputernicit seful Serviciului Resurse Umane din cadrul IJJ Timis.

„Misiunea domnului Hajdu Attila nu este una usoara: preia o institutie care trebuie reformata si adusa aproape de cetatean, in strada, acolo unde sunt problemele oamenilor. Il felicit pentru promovarea acestui concurs si il asigur de intreaga mea deschidere pentru a recladi increderea timisorenilor in Politia Locala. Imi doresc ca perioada de acomodare sa fie cat mai scurta si sa vedem repede rezultate”, a declarat primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Concursul castigat de domnul Hajdu a fost primul concurs organizat pentru postul de director al Politiei Locale Timisoara, de la infiintarea acestei institutii in anul 2011. (Primaria Timisoara – Serviciul Comunicare)

Leave a Reply