Un geam de la intrarea in sediul IPJ Timis, spart de un individ “inarmat” cu un ciocan. „De vineri si pana luni, nu exista ofiter de serviciu la poarta inspectoratului!”

Un geam securizat de la intrarea in cladirea Inspectoratului Judetean de Politie Timis a fost facut tandari, azi, in jurul orei 13, de o persoana necunoscuta. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar, in aceste momente, autorul faptei este cautat de politisti.


Potrivit unor informatii interne, ar fi vorba despre un individ in haina de piele neagra, care ar fi folosit un ciocan pentru a sparge geamul in spatele caruia ar fi trebuit sa fie postul ofiterului de serviciu. Din fericire, in acel moment, la poarta IPJ Timis nu se afla niciun politist, astfel ca atacatorul nu a facut victime. Bucatile de geam nu au ranit pe nimeni.

De altfel, se pare ca inspectorul sef Alin Petecel a prevazut faptul ca un „nebun”, candva, ar putea ataca sediul IPJ Timis cu un obiect contondent, chiar in partea din fata a cladirii, la poarta oficiala, astfel ca, de o vreme, in wekend, in postul ofiterului de serviciu al IPJ Timis bate vantul.

„Cred ca suntem singurul inspectorat de politie din tara unde, in weekend, de vineri pana luni, nu exista ofiter de serviciu la poarta. Suni la un buton si ar trebui sa vina cineva de la dispecerat, de la 112, de la etaj, sau de la alte servicii de permanenta. Cred ca este o decizie concesiva a inspectorului sef, care a cedat la presiunea celor care ar fi trebuit sa faca de serviciu la poarta inspectoratului. Sigur, sunt camere de supraveghere, dar iata ca un incident de la poarta inspectoratului este raportat la cateva ore”, acuza un angajat al IPJ Timis.

Potrivit unor informatii din interiorul IPJ Timis, chestorul IPJ Timis este foarte nervos si a dispus identificarea si retinerea imediata a agresorului vazut pe camerele de supraveghere de la intrarea in cladire, un individ echipat in haina de piele, care ar fi folosit un ciocan, special pregatit pentru acest atac.

„Azi, 19 februarie, in jurul orei 13, persoane necunoscute au spart geamul de la usa intrarii principale in IPJ Timis. In acest moment, politistii Secției 1 Urbane Timisoara efectueaza cercetari intr-un dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere”, ne-a comunicat  subinspector Andreia Jerdea, purtatorul de cuvant al IPJ Timis. (G.I.)

UPDATE: Autorul spargerii de la intrarea in sediul IPJ Timis a fost prins. Este vorba despre un barbat in varsta de 47 de ani, cu probleme psihice, care s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

 

4 thoughts on “Un geam de la intrarea in sediul IPJ Timis, spart de un individ “inarmat” cu un ciocan. „De vineri si pana luni, nu exista ofiter de serviciu la poarta inspectoratului!”

 1. Ce a ajuns politia Timiș sub conducere unor incompetenți
  Demisia! Demisia! Demisia! Tuturor celor abonați la salarii de excelenta! de ce acum se apelează la secția 1 urbana când în IPJ Timis e plin de polițiști cu salariu de excelenta?
  Scuze , am uitat ca majoritatea celor cu salariu de excelenta nu au văzut în viata lor un infractor ci doar au prestat doar PUPINCURISM oltenesc!

 2. Avem oameni omorâți în bătaie pe strada, fata înjunghiată mortal în plin centrul orașului, interlopii petrec în voie prin cluburi în timp ce contribuabilii sunt amendați ca nu poarta masca, avem inclusiv politist împușcat mortal iar acum sediul politiei vandalizat. La conducerea acestui dezastru sunt
  aceleași persoane chestorul petecel & co.
  Tind sa cred că Astia ori sunt praf la munca de politie , ori sunt în politie sa satisfacă dorințele unor persoane (ca sa nu i numim spagari)

 3. Interesant! Cu probleme psihice dar a avut mustrări de constința și s-a predat! oltenisme marca Petecel

 4. Măcar cu Petecel Aurelian vedem care sunt lingăii Inspectoratului de Poliție. Lingăii de astăzi vor fi antilingăii de mâine, în momentul când la I.P.J. Timiș va veni un comandant cu caracter. Deci singura vină a lui Petecel este că mămica lui nu l-a înzestrat și cu un pic de caracter. În rest nu poate fi ținut responsabil pentru grupul infracțional constituit la nivelul I.P.J. Timiș.

Leave a Reply