Fumatul dauneaza grav sanatatii! Explozie la un camin de batrani din Timisoara, dupa ce un pacient a incercat sa-si aprinda o tigara

O explozie s-a produs la un camin de batrani din Timisoara, incidentul fiind provocat de un batran care si-a aprins o tigara langa un aparat de oxigen.


Potrivit ISU Timis, duminica, in urma apelului primit prin 112, pompierii au fost sesizati despre producerea unei explozii a unui aparat de oxigen la un camin de batrani din Timisoara.

La fata locului au fost trimise doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o ambulanta SMURD tip B, o ambulanta SMURD tip C cu 1 ofiter si 10 subofiteri. Pompierii au constatat ca explozia nu a fost urmata de incendiu.

Fortele de interventie au evacuat 12 persoane aflate la nivelul etajului 2 al constructiei si au ventilat toate incaperile.

Incidentul s-a produs intr-un salon de la etajul doi al cladirii in care se aflau doi pacienti. Unul dintre pacienti, dependent de oxigen si care folosea o masca de oxigen, a incercat sa-si aprinda o tigara, moment in care s-a produs explozia. Pacientul, un barbat in varsta de 80 ani, a suferit arsuri de gradul 2 si 3 in zona fetei si posibile arsuri ale cailor respiratorii. (V.E.)

Leave a Reply