Inca doua accidente de vanatoare in vestul tarii! Un barbat din Arad a murit, dupa ce a fost impuscat in artera femurala, iar altul din Timis a fost ranit la un brat

Un barbat de 41 de ani a murit la spital dupa ce a fost impuscat din greseala de un coleg de vanatoare, pe un fond privat, in noaptea de sambata spre duminica, pe fondul de vanatoare din extravilanul localitatii Sintea Mare, din judetul Arad.


La finalul aprtidei, unul dintre vanatori nu a respectat procedura de depunere in rastel a armelor si munitiei. Barbatul nu a scos gloantele de pe teava armei, pe care a introdus-o incarcata in teaca.

Victima se num este Oliv Marasescu, din pancota, iar autorul tragediei este Orlando Catana, cunoscut ca proprietarul unei sali de evenimente din Sicula. Oliv Marasescu a fost impuscat accidental in artera femurala, in timp ce se afla in autoturismul de teren, iar la partida de vanatoare au participat 3 barbati.

Arma a fost preluata de catre victima si un amic al sau. Cei doi s-au urcat intr-o masina si au intentionat sa plece la drum. In acel moment, arma s-a descarcat accidental.

Victima a fost ranita intr-o zona puternic vascularizata, intre femur si coapsa, si a pierdut foarte mult sange. Prietenii i-au aplicat un garou improvizat pana la sosirea ambulantei. Cand medicii au ajuns la victima, aceasta a intrat in stop cardio-respirator si a decedat inainte ca salvarea sa plece spre spital.

„In seara zilei de 19 februarie, politistii orasului Chisineu-Cris au fost sesizati prin 112 despre faptul ca, in cadrul unei partide de vanatoare autorizata, un barbat de 41 de ani,  din Pancota, a fost impuscat accidental, cu arma de vanatoare a unui tanar de 21 de ani, din Sicula, care lua parte la aceeasi vanatoare.

Barbatul ranit a fost transportat la spital, insa, din cauza ranilor suferite, a decedat.

Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au intocmit un dosar penal si continua cercetarile pentru ucidere din culpa si uz de arma, fara drept, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris.”

Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au intocmit un dosar penal si continua cercetarile pentru ucidere din culpa si uz de arma, fara drept, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris.

Tot astazi, la o partida de vanatoare pe fondul cinegetic din localitatea Petroman, judetul Timis, un barbat in varsta de 36 de ani a fost impuscat accidental de un tovaras de vanatoare in varsta de 54 de ani.

Reamintim ca, in urma cu aproximativ 5 zile, un alt barbat din Timis a decedat la o partida de vanatoare, in zona localitatii Banloc, dupa ce a fost impuscat de nasul sau, care il confundase cu un animal. (V.E.)

Leave a Reply