Primarul USR al unei comune de langa Timisoara, limbaj de interlop la adresa unui jurnalist. „Da-l in ma-sa! Si-a luat m…! Suge p…”

Franturi dintr-o discutie purtata pe WhatsApp de primarul unei localitati de langa Timisoara au ajuns, recent, in mediul virtual, provocand indignare, interesul votantilor fiind amplificat de faptul ca o persoana publica, un politician cu pretentii si aspiratii inalte, are un limbaj specific lumii interlope.


Este vorba despre Horia Bugarin, primarul celei mai bogate comune din Romania, Dumbravita, care foloseste un limbaj suburban, ce nu poate fi reprodus in spatiul public.

Primarul din Dumbravita se exprima ca ultimul ”cocalar”, departe de decenta si bunul-simt pe care le-ar presupune o functie de o asemenea responsabilitate.

Concret, primarul este informat de cineva din anturajul sau despre faptul ca un jurnalist s-a interesat de problema de la Centrul de zi din Dumbravita, unde exista temeri ale angajatelor ca isi vor pierde locurile de munca. Horia Bugarin nu are nici cea mai mica empatie cu femeile care vor fi lasate pe drumuri si spune ca ”da, se desfiinteaza si unele isi vor pierde jobul”.

Dar asta nu e tot, pentru ca si mai socant este limbajul folosit Horia Bugarin, unul extrem de vulgar si inacceptabil la un asemenea nivel: ”Suge…”, ”Si-a luat la m…”, ”Da-l in ma-sa”, referirile fiind, probabil, la jurnalistul respectiv.

Exprimarea sa a provocat multe revolta pe retelele sociale si pe grupurile de WhatsApp din Dumbravita, oamenilor nevenindu-le sa creada ca o persoana publica de asemenea anvergura se poate exprima atat de abject.

”Domnule primar, imi amintesc cum in campanie ne spuneati ”dumneavoastra”… acum am trecut la ”da-l in ma-sa si supt de…?”; ”Mai lipseste un filmulet bdsm si e gata treaba”; ”Un limbaj de carutas”; ”Merita demis prin referendum”; ”Limbaj de mahala. Penibil”; ”Domnul Bugarin nu e tipul ala super prosper care facea bani din intermedierea de joburi? Acum pare ca nu-l mai intereseaza ca raman doamnele fara job”.

Exista, insa, o explicatie pentru limbajul folosit de Bugarin. Partidul din care face parte, adica USR, a venit la putere si prin folosirea ”placutelor suedeze”, asadar primarul din Dumbravita nu face decat sa dea dovada de consecventa si sa fie tot timpul cu placutele in gura. Dar cand te gandesti ca baietii astia promiteau ca vor face in Romania ”educatie ca la carte”, parca nu te mai tenteaza cea mai bogata comuna din Romania… (I.P.)

Sursa: renasterea.ro

Leave a Reply