Un avocat din Timisoara, in direct cu Vladimir Putin la o televiziune centrala. “Au niste titluri senzationale, cu care rup audienta!”

Invitat la o dezbatere politica de catre producatorul unui talk-show de la Romania TV, avocatul timisorean Cosmin Bolosin a avut privilegiul de a fi promovat, la o ora de maxima audienta, alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin.


In timpul discutiilor despre invadarea Ucrainei si efectele colaterale pentru Romania, Cosmin Bolosin spune ca a fost surprins sa-si vada fotografia pe ecranul televizorului, alaturi de cea a dictatorului de la Kremlin.

“N-am stiut ce se intampla, pentru ca era clar ca Putin nu va intra in direct la Romania TV. Totusi, avea poza pe ecran, la o dezbatere in direct. Dupa o clipa de uluiala, mi-am dat seama ca, in goana dupa audienta, producatorul emisiunii a considerat oportun sa puna pe ecran imaginea invadatorului sef din Ucraina, pentru ca tot se discuta despre razboi. Foarte multi prieteni m-au intrebat, mai in gluma, mai in serios, daca sunt avocatul Ucrainei, dupa ce procurorul general Irina Venediktova a anuntat deschiderea unui dosar penal pentru modificarea granitelor tarii”, ne-a declarat Cosmin Bolosin.

De remarcat ca nu este prima data cand Romania TV, in goana dupa senzational, foloseste titluri sau imagini care nu au nicio legatura cu dezbaterea din platou, doar pentru a-si tine telespectatorii in fata ecranelor.

Cu aceasta tehnica de tip clickbait si-a depasit rapid concurenta si a ajuns in topul primelor televiziuni generaliste din Romania. Revenind la folosirea imaginii lui Putin pentru sporirea audientei, cu siguranta, nimeni nu si-ar dori ca dictatorul de la Kremlin sa se indrepte, live si breaking news, catre capitala Romaniei. (G.I.)

Leave a Reply