Pericolul din spatele solidaritatii! Maria Grapini atrage atentia ca romanii care intampina refugiatii din Ucraina se pot infecta cu Covid-19. „Ce masuri iau sa protejeze populatia?”

Maria Grapini atrage atentia, intr-un mesaj de duminica postat pe Facebook, ca romanii care intra in contact cu refugiatii din Ucraina se expun infectarii cu coronavirus, iar guvernul nu face nimic pentru a-i proteja.


De asemenea, europarlamentara din Timisoara aduce in discutie faptul ca, fiind cel mai bun europarlamentar, a fost premiata de Sputnik, organul de propaganda al Rusiei in Romania, si ca nu este corect sa fie  blamata pentru aceasta distinctie. „Cui foloseste improscarea cu noroi a celor care muncesc si isi fac treaba?”, se intreaba retoric Maria Grapini, care anunta ca va raspunde la toate intrebarile, azi, de la ora 17, din studioul Antena 3.

Iata mesajul de duminica postat de Maria Grapini pe Facebook:

„E Duminica si se cuvine sa inaltam o rugaciune! E pacat oare sa intreb? De cateva zile guvernul nostru nu ne mai spune nimic de ce se intampla cu starea de alerta? Ce se intampla cu nenorocitul de virus? Ce masuri iau sa protejeze populatia de infectare la preluarea refugiatilor (omeneste, trebuie sa fim solidari), ce solutie au gasit la facturile de energie si gaz, ce fac cu banii din PNRR, daca au definitivat ghidurile pentru accesarea fondurilor europene, ce masuri se iau pentru sustinerea IMM-urilor, ce fac cu sistemul sanitar – inca multi pacienti trebuie sa-si cumpere tratamentul in spitale? Tara este abandonata total?

Intreb si poate voi primi raspuns!

Solidaritatea este necesara si asta arata ca suntem oameni! Ca umanist doresc sa ajutam! Dar fara a abandona proprii cetateni! Oare nu se poate sa fim solidari cu oamenii nevinovati care se refugiaza din fata gloantelor si sa continuie si guvernarea pentru romani?”, sunt intrebarile retorice ale Mariei Grapini, care au fost sufocate de o multime de semne de intrebare, semn ca se asteapta raspunsuri urgent, urgent… (Mara Ion)

Leave a Reply