Un expert in insolventa din Timisoara, pe lista agentilor de influenta a Rusiei in Romania dezvaluita de hackeri, dupa ce au spart contul de e-mail al ideologului lui Vladimir Putin

Expertul in insolventa Radu Bogdan Herzog, partener al ABA Insolvency Timisoara, apare pe lista agentilor de influenta ai Rusiei in Romania deconspirata de Alexandr Dughin&Co, printre alte nume importante de pe plaiurile mioritice, precum Ion Iliescu, Adrian Nastase, Dan Puric, Ion Coja si altii.


Potrivit presei ucrainene, citate de inliniedreapta.net, grupul de hackeri rusi „Humpty Dumpty” -„Shaltai Boltai”- a spart contul de e-mail al unui colaborator apropiat al lui Aleksandr Dughin, un anume George Gavrisha (care a lucrat si cu fostul ministru pentru Comunicatii si Media al lui Putin – Igor Shchyogolev). Gavrisha apare ca asistent personal al lui Dughin, are adresa de email g.george.2004@yandex.ru.

Hackerii au dat publicitatii o parte din documente care descriu modul de actiune al cercului lui Dugin, in special pe cel al finantatorului, Konstantin Malofeev.

Jurnalistii ucraineni de la Texty au studiat arhiva de email-uri furate de hackeri si sustin ca au descoperit o anexa interesanta – „Anexa nr. 1”, intocmita cel mai probabil de staff-ul lui Dughin.

Tari si persoane, in care e necesara crearea unui club de elita si / sau a unui grup de influenta prin „Russia Today”, se arata in introducerea Anexei 1.

Iar textul continua: AGD [Aleksandr Gelyevich Dugin] s-a intalnit fie personal, fie prin intermediari, si a discutat direct sau indirect perspectiva participarii in organizatie [clubul elitist pro-rus] si/sau intr-o initiativa informala de influenta pro-rusa.

Iata mai jos lista pentru Romania aflata in anexa:

Ion Iliescu – fost lider al Partidului Social Democrat, fost presedinte al Romaniei, acum una dintre eminentele cenusii ale Partidului Social Democrat aflat in opozitie cu regimul pro-american al presedintelui Basescu.

Adrian Nastase – fost prim-ministru al Romaniei, Presedinte al Fundatiei Titulescu, membru al Partidului Social Democrat, cel care l-a lansat in politica mare pe actualul prim-ministru Victor Ponta.

Dan Zamfirescu – istoric, teolog, ideolog, unul dintre principalii ideologi nationalisti ai erei Ceausescu.

Ilie Badescu – director al Institutului de Sociologie al Academiei Romane de Stiinte. Cel mai prestigios geopolitician din Romania.

Momcilo Luburici – Rector al Universitatii Dimitrie Cantemir (Bucuresti)

Doru Tompea – Rector al Universitatii Petre Andrei (Iasi)

Diana Campan – purtator de cuvant al Universitatii din Alba Iulia (Transilvania)

Calin Mihaescu – conducatorul Miscarii Eurasiatice din Romania, politolog, conducator al editurii «Eurasiatica».

Ion Gurgu – conducator al Editurii «Predania» (literatura conservatoare, Ortodoxa).

Victor Roncea – jurnalist, redactor sef al portalului de stiri si analize http://www.ziaristionline.ro/ (Pe unele chestiuni poate avea pozitii incomode, nu e filorus).

Razvan Marica si Mihai Somanescu – conduc portalul de stiri http://www.activenews.ro

Vasile Ernu – Editor al portalului de analize http://www.criticatac.ro (site anti-globalizare, stangist)

Ioan Valentin Istrati – preot, jurnalist de radio si televiziune la trinitas.ro, post regional in limba romana pentru Romania, Moldova si Bucovina, editor al portalului http://www.doxologia.ro/autor/pr-ioan-valentin-istrati

George Bara – jurnalist, portalul «Ziarul Natiunea» http://www.ziarulnatiunea.ro/

Vasile Simileanu – geopolitician, editor al publicatiei de analize “Geopolitica”

Aurelian Anghel – sociolog, are pozitii conservatoare

Marius Vacarelu – om de stiinta, profesor la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administratie Publica (Bucuresti);

Ion Coja – profesor universitar, lingvist, scriitor si publicist. Eurosceptic, anti-american.

Dan Puric – actor si regizor de teatru si cinema, scriitor ortodox conservator popular.

Mihai Andrei Aldea – preot ortodox, conservator, anti-globalizare.

Mircea Dogaru – colonel in rezerva, conduce Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate

Ovidiu Hurduzeu – Scriitor romano-american, critic social, ideolog distributivist (concepte economice alternative). Critic fata de conducerea SUA si a Romaniei. Conservator social.

Bogdan Stanciu – conduce Asociatia anti-avort “Provita.”

Radu Bogdan Herzog – politolog, analist, colaborator regulat la sectiunea romaneasca a site-ului “Vocea Rusiei”. (I.P.)

Leave a Reply