VIDEO Corespondenta speciala din New York! Ionut Nasleu, fostul director al pietelor din Timisoara, a surprins un protest impotriva razboiului din Ucraina, chiar in Times Square

Ionut Nasleu, fostul consilier de securitate al primarului Nicolae Robu, a convins instantele de judecata din Timisoara sa-i ridice masura preventiva a controlul judiciar, astfel ca a parasit tara cu destinatia SUA. O destinatie spre care se indrepta, in urma cu un an, in februarie 2021, cand a fost retinut de politisti pe Aeroportul Otopeni.


De fapt, o destinatie de lux care reprezinta o a doua casa pentru fostul director al Piete SA Timisoara, in conditiile in care peste Ocean detine un apartament de 72 metri patrati, in Florida, pe care l-a achizitionat impreuna cu sora sa.

“Nu am fugit din tara, cum ar fi unii tentati sa scrie, ci am venit sa-mi verific apartamentul, poate s-a spart o conducta, poate s-a crapat vreun geam. Sunt un proprietar responsabil. Pentru ca sunt la plimbare prin Times Square, in Manhattan, New York, am zis sa le arat prietenilor de acasa ca, aici, testele Covid sunt gratuite, decontate de stat, si ca exista proteste firave impotriva razboiului din Ucraina”, ne-a transmis Ionut Nasleu, cu precizarea ca are bilet de intoarcere pentru sfarsitul lunii.

Reamintim ca, in urma unei plangeri penale formulate de jurnalistul Dragos Bota, mogului tuicii din Banat, Ionut Nasleu, a fost condamnat la 2 ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, fiind gasit vinovat de santaj. (G.I.)

Leave a Reply