Oprit de politisti pe o sosea din Suceava, un sofer beat a anuntat ca s-a certat cu nevasta si ca pleaca la razboi, in Ucraina

Razboiul din Ucraina a devenit o scuza pentru un barbat din Fratautii Vechi, judetul Suceava, care a fost oprit in trafic de un echipaj de politie in Siret si, in urma verificarilor, a fost depistat beat la volan, neavand nici permis de conducere, informeaza Monitorul de Suceava.


Dupa ce a fost verificat cu etilotestul, in timp ce politistii se pregateau sa-l duca la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sange, barbatul le-a spus politistilor ca a plecat de acasa dupa o cearta cu sotia si vrea sa mearga la razboi, in Ucraina.

Sambata seara, in jurul orei 20,30, un echipaj de politie rutiera a oprit un VW Golf, pentru verificari, descoperind ca soferul era incoerent.

Politistii au constatat ca barbatul nu are permis de conducere, iar in urma verificarii cu etilotestul a rezultat concentratia de 0,96 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat.

Barbatul, Ionel P., a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret, unde i s-au prelevat doua probe pentru stabilirea alcoolemiei in sange. (V.E.)

Leave a Reply