Lumea Dinozaurilor: expozitie cu dinozauri animatronici de pana la 13 metri lungime, la Iulius Town Timisoara (P)

O lume fascinanta, unde curiosii de toate varstele pot afla informatii inedite despre cele mai controversate animale care au trait pe Terra vreodata, ajunge in Timisoara. Lumea Dinozaurilor „aduce” in ansamblul Iulius Town 19 exemplare, in marime naturala, a celor mai cunoscute specii de dinozauri descoperite pana acum. In perioada 10 – 20 martie 2022, vino impreuna cu toata familia si descoperiti secretele Lumii Dinozaurilor! Accesul este gratuit.


A trait in China, Mongolia, America de Nord, cu 65 de milioane de ani in urma si avea o lungime de 13 metri, 6 metri inaltime si o greutate de peste 7 tone, iar acum vine in Iulius Town. Daca te gandesti la T-Rex, ai dreptate! Expozitia educativa Lumea Dinozaurilor poate fi admirata incepand de joi, 10 martie, in mai multe locuri din ansamblul Iulius Town Timisoara.

Pana pe 20 martie, „fauna” din Iulius Gardens va fi formata din mai multe specii de dinozaur. Piateta Tucano va fi sub stapanirea unei mame T-rex de 13 metri lungime si a puiului ei care tocmai ce iese din ou, scena perfecta pentru o sesiune foto.

In zona Lake Plaza va domina un alt T-rex, iar la fel ca mama T-rex, acesta este animatronic – interactioneaza cu publicul prin miscari ale membrelor superioare, respira, clipeste, deschide si inchide gura cu sunet sincronizat.

In zona restaurantului Fenice, un Amargasaurus de 8 metri lungime ii va astepta pe cei mici pentru o „plimbare”. Tot aici, un Velociraptor va fi pregatit pentru a-i distra pe cei mici prin abilitatea sa de a se balansa si miscarile impresionante ale corpului. Zona verde de langa Family Plaza este luata sub stapanire de Mamut papa si Mamut baby.

Nici Atriumul nu va scapa de reintoarcerea dinozaurilor. Stegosaurus are 6 metri lungime si va fi prezent in Iulius Mall, alaturi de Stegosaurus baby, dar si de Ceratosaurus. Toate specimenele vor interactiona cu vizitatorii prin miscari si sunete impresionante. Sesiunile foto vor continua si in Atrium, unde pasionatii se vor distra la photo-corner-ul tematic, cu oua de dinozaur.

Piateta Intersport va fi casa pentru alte patru specii de dinozaur. Therizinosaurus baby are trei metri lungime si „va prinde viata” in cadrul expozitiei Lumea Dinozaurilor, in timp ce Pterosaur va zbura deasupra tuturor, dand energic din aripi. Dilophosaurus va tine si el un spectacol demn de numele sau, iar Pterosaur se va pregati sa isi ia zborul din clipa in clipa. In zona Cinema City, veti putea descoperi si o scena demna de Hollywood, cu diferiti dinozauri in habitatul lor natural.

Cu mic, cu mare, va asteptam la Iulius Town, in minunata lume a dinozaurilor! (I.P.)

Leave a Reply