Scandal de 8 Martie, la Timisoara! Doi barbati s-au amenintat cu toporul si o sabie, din cauza unei femei. Politistii locali au salvat situatia

Politistii locali s-au autosesizat astazi, in jurul orei 14, despre faptul ca trei persoane, doi barbati si o femeie, faceau scandal si se amenintau cu arme albe la intersectia strazilor J. Preyer si Crizantemelor. Politistii locali au intervenit imediat pentru aplanarea conflictului, trecand la identificarea persoanelor in cauza.


Barbatii se numesc R.E., de 34 de ani, din Timisoara, si S.A., de 24 de ani, din localitatea timiseana Checea, iar femeia E.B., de 33 de ani, tot din Timisoara.

In urma declaratiilor a reiesit ca barbatul mai tanar s-ar fi certat cu femeia, care l-a chemat in ajutor de concubinul ei. Acesta din urma ar fi scos un topor pentru a-l intimida pe rivalul sau, pe care ulterior l-a ascuns in portbagajul autoturismului parcat in fata casei. Tot acolo a mai fost gasita si o sabie.

Toti au fost predati pe baza de proces-verbal politistilor de la Sectia 3 pentru continuarea cercetarilor. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta operativa)

Leave a Reply