Sef nou la BCCO Timisoara! VEZI cine l-a “surclasat” pe comisarul sef Dan Stoicanescu la concursul pentru functia de sef al politistilor antimafia din vestul tarii

Lovitura de teatru la varful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara (BCCO), dupa concursul pentru functia de sef al politistilor antimafia din vestul tarii. Creditat cu sanse mari sa ramana la conducerea institutiei, in conditiile in care este sustinut de doi frati celebri care fac “cartile” in politica de cadre locala, comisarul sef Dan Stoicanescu a pierdut disputa cu mai experimentatul sau contracandidat, comisarul sef Stefan Silviu Negrila (foto 2).


De altfel, Negrila a mai condus politia antimafia din vestul tarii, de unde a fost detasat la conducerea BCCO Cluj-Napoca. Ofiter specializat antidrog, Negrila a revenit acasa dupa stagiul managerial de la Cluj-Napoca, fiind numit la conducerea filajului de la Brigada de Operatiuni Speciale Timisoara.

In urma concursului pentru functia de sef al BCCO Timisoara, Negrila l-a surclasat pe Stoicanescu, cum era de asteptat, cu “scorul” de 8,23 la 6,18, conform notelor obtinute de cei doi candidati.

Potrivit unor surse de la BCCO Timisoara, principala preocupare a lui Stoicanescu in anul cat a detinut conducerea acestei structuri de politie a fost legata de “executarea” liderului interlop Lucian Boncu, colaborand in acest sens atat cu procurorul Mihai Sandor, cat si cu reprezentantii poligrafului de la IPJ Timis.

Maine, in 10 martie, expira detasarea lui Dan Stoicanescu la conducerea BCCO Timisoara, iar acesta se va intoarce pe functia de inspector sef adjunct la IPJ Timis. Nu este exclus, dupa cum se zvoneste prin secretariatul Politiei Timis, ca Dan Stoicanescu sa fie imputernicit la conducerea IPJ Arad, asteptand avansarea la gradul de chestor. (G.I.)

Leave a Reply