Accident la benzinarie! Un bazin de plastic cu 1000 de litri de motorina, rasturnat pe o strada din Tecuci, chiar la iesirea din statia peco

Un bazin de plastic cu 1.000 de litri de motorina s-a rasturnat, joi seara, pe o strada din municipiul Tecuci, chiar la iesirea din benzinaria in care fusese umplut, relateaza News.ro. Combustibilul fusese cumparat de un tecucean, speriat de zvonurile privind dublarea preturilor si rationalizarea consumului la motorina si benzina


Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Galati, pompierii au intervenit cu o autospeciala din cadrul Sectiei de Pompieri Tecuci pentru asigurarea masurilor PSI in apropierea unei benzinarii dupa ce un bazin de plastic incarcat cu 1000 de litri de motorina s-a rasturnat pe sosea.

Potrivit sursei citate, soferul unei autoutilitare de tip papuc a alimentat la statia Peco din apropiere, iar la efectuarea virajului la iesirea din statie bazinul s-a rasturnat pe sosea.

Inspectia de prevenire din cadrul ISU Galati va face verificari si va aplica sanctiuni atat soferului cat si angajatilor benzinariei care nu ar fi trebuit sa permita alimentarea cu combustibil intr-un astfel de recipient.

Autotitatile din intreaga tara verifica, joi, activitatea benzinariilor, intrucat multe dintre ele au vandut combustibil in recipienti din plastic, desi acest lucru nu este permis. (V.E.)

Leave a Reply