Record de curse charter de pe Aeroportul International Timisoara pentru concediile din 2022. VEZI destinatiile si cate zboruri vor fi in fiecare saptamana, incepand din 18 martie

Aeroportul International Timisoara Traian Vuia vizeaza sa recastige rapid si cu prioritate statutul de primul aeroport al Romaniei, dupa Otopeni, pierdut ca urmare a pandemiei, iar vara 2022 poate fi ocazia perfecta pentru a atinge acest target.


Astfel, pentru aceasta vara se anunta record de zboruri charter de pe Aeroportul International Timisoara, oferta de curse de vacanta fiind cea mai variata si mai bogata din istoria institutiei.

Oferta de curse charter de vacanta in anul 2022 este cea mai variata si mai bogata din istorie si include 13 destinatii din 6 tari si un record de zboruri, 532,  care sunt puse in vanzare de catre diversi tour operatori.

Cel mai mare numar de curse va fi catre Grecia, 192, catre destinatiile Creta, Zakynthos, Rodos, Corfu, Lefkada, Skiathos si Kefalonia. Zborurile vor fi operate de la inceputul lunii iunie, Creta si Zakynthos avand cate trei programate pe saptamana in varf de sezon, in timp ce celelalte doar cate doua zboruri sau unul singur.

Egipt si Turcia vor fi de asemenea tari foarte frectentabile pentru turistii din Banat, 158 de zboruri fiind programate spre Hurgada si Sharm El Sheikh, din martie si aprilie, si 133 catre in Antalya, din luna mai. In plin sezon Hurghada va avea cinci curse charter pe saptamana, iar Antalya va detine recordul sezonului estival din acest an, cu nu mai putin de opt curse pe saptamana.

Luna iunie va aduce si curse catre Tunisia, Bulgaria, Spania, destinatiile finale fiind Hammamet, Varna si Palma de Mallorca. Zborurile catre aceste orase de vacanta vor fi cate unul pe saptamana. (Aeroportul International „Traian Vuia” Timisoara – Biroul de Comunicare)

Leave a Reply