Salarii nemtesti la Primaria Timisoara! Cat incaseaza primarul Dominic Fritz, dar si ceilalti sefi din administratia locala. Lista confidentiala a ajuns „din greseala” pe internet

Desi este confidential, salariul primarului Dominic Fritz a fost facut public chiar pe site-ul Primariei Timisoara, dintr-o eroare sau un exces de transparenta a angajatilor care au incarcat pe internet anexele la un proiect de hotarare care urma sa fie dezbatut in Consiliul Local.


Astfel, in locul proiectului de hotarare privind modificarea organigramei Spitalului Municipal, angajatii primariei au atasat documentul Stat personal functii de conducere, de unde timisorenii pot afla cu cat il platesc pe cetateanul german votat la conducerea orasului: nu mai putin de 23.400 de lei. Este vorba despre o suma bruta, ca si in cazul celorlalte salarii de pe lista. Viceprimarii lucreaza pentru binele timisorenilor in schimbul a 20.800 de lei/ luna, acelasi salariu fiind bifat si in dreptul city-managerului Matei Creiveanu.

Urmeaza, in ordinea numerelor de pe statul de plata lunar, Culita Chis, directorul DGPPRU, cu 19.783 de lei, Steliana Stancu, de la Directia Economica, si Magdalena Nicoara, de la Directia Autorizare si Control, cate 18.703 de lei, Ramona Dorina Radu, Serviciul Buget, si Ioan Ganciov, Serviciul Administrare Infrastructura Rutiera, Lucian Buda, Serviciul Administrare Retele Publice, cate 15.736 de lei, Gabriela Bica, Serviciul Monitorizare si Gestiune Trafic, 14.687 de lei, Nastasia Pop, Biroul Contracte, Cristina Martinela Gavra, Biroul Mobilitate si Transport, Vasile-Dumitru Olar, Biroul Infrastructura, cate 14.388 de lei, Sanda Grebla, Serviciul Infrastructura Culturala, 14.028 de lei, etc.

Cine nu si-a auzit, inca, numele, poate consulta documentul „scapat” pe internet si publicat de toata presa. In acest mediu de corn al abundentei salariale, se poate spune ca strigatul de ajutor al primarului Dominic Fritz, catre Guvernul Romaniei, pentru a fi ajutat sa plateasca facturile de la Colterm, apare ca o oarecare ipocrizie edilitara. (Mara Ion)

Stat personal functii de conducere

Leave a Reply