DOLIU in mediul de afaceri banatean. Rodica Muia, prima directoare a Oficiului Registrului Comertului Timis, a decedat la varsta de 71 de ani

La aproape 5 ani de la decesul avocatului Tiberiu Muia, care s-a stins in august 2016, a plecat la cele vesnice si Rodica Muia, 71 de ani, sotia si partenera de viata a ilustrului jurist banatean.


Cu o prezenta tot mai discreta in viata publica locala, dupa moartea sotului ei, Rodica Muia (foto, alaturi de Tibi Muia) a acuzat socul pierderii celei mai apropiate persoane de sufletul sau, care i-a fost alaturi in toate bataliile democratice si initiativele sale, in vremurile tulburi de dupa Revolutia din 1989.

Energica si vizionara, Rodica Muia a fost prima directoare a Oficiului Registrului Comertului Timis – institutie la infiintarea careia a contribuit din plin -, functie pe care a detinut-o pana in momentul in care conducerea ORC Timis a fost preluata de Floarea Lelia Brinda.

De asemenea, alaturi de sotul ei, s-a implicat activ in procesul de infiintare a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis. „Sotia maestrului meu, un om deosebit… Mi-a oferit primul loc de munca, in vremea studentiei”, ne-a transmis avocatul Florin Kovacs.

Inmormantarea va avea loc, vineri, 18.03.2022, in Cimitirul Eroilor din Calea Lipovei. Sincere Condoleante familiei indoliate. (I.P.)

 

Leave a Reply