FLAGRANT. Dealeri care aprovizionau piata drogurilor din Timisoara si Arad, saltati de politisti in timp ce incercau sa vanda 2 kg de cannabis

Procurorii DIICOT Arad au reusit prinderea in flagrant a trei traficanti de droguri, care aprovizionau consumatorii din vestul tarii, in timp ce incercau sa vanda cantitatea de 2 kilograme de canabis contra sumei de 32.000 lei.


Opertiunea a fost finalizata in Timis, dupa filajul si monitorizarea de rigoare, iar actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul S.C.C.O. Arad, B.C.C.O. Timisoara, I.P.J. Arad si jandarmilor din cadrul I.J.J. Arad. Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia de Operatiuni Speciale.

Dupa prinderea in flagrant a celor trei traficanti, activitatea a fost continuata prin punerea in aplicare a sapte mandate de perchezitie domiciliara in judetele Arad si Timis, fiind descoperite si ridicate in vederea indisponibilizarii cantitatile de 168,32 grame canabis si 50 de grame de seminte de canabis, un cantar electronic folosit in activitatea infractionala si suma de 1.300 lei.

In cauza s-a retinut faptul ca, in perioada 14.02. – 15.03.2022, cei 4 inculpati au comercializat cantitatea totala de aproximativ 2,307 kilograme de canabis, activitate desfasurata pe raza a doua localitati din judetele Arad si Timis.

In cursul zilei de 16.03.2022 judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventiva a doi dintre inculpatii, pentru o perioada de 30 zile, acestia fiind cercetati pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc in forma continuata.

Fata de ceilalti doi inculpati, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus luarea masurii controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. (V.E.)

Leave a Reply