FOTO. Luptatorii clubului Kaizen Karate Timisoara au cucerit 32 de medalii la Campionatul National de Karate Shotokan ESKU, dintre care 11 de aur

Sportivii clubului Kaizen Karate Timisoara si-au confirmat, din nou, valoarea la o competitie nationala extrem de puternica, demonstrand ca, in capitala Banatului, rezultatele performante din domeniul artelor martiale nu sunt rodul intamplarii, ci a antrenamentelor de zi cu zi, sub comanda campioanei mondiale si europene Iasmina Suciu-Ardelian.


Astfel, micutii karatisti din Timisoara s-au intors de la Campionatul National de Karate Shotokan ESKU, desfasurat in 19 martie, la Buzau, in organizarea Federatiei Romane de Karate, singura recunoscuta olimpica, cu nu mai putin de 32 de medalii, dintre care 11 de aur, 9 de argint si 12 de bronz.

O performanta uluitoare, in conditiile in care, in ultimii doi ani, din cauza pandemiei, competitiile de karate au fost rare, greu de organizat.

De altfel, aceasta dorinta a micutilor karatisti banateni de a demonstra ca sunt cei mai buni s-a conturat, inca de anul trecut, de la competitia nationala de karate organizata de CS Gloria Geoagiu, cu articiparea a 12 dintre cele mai puternice cluburi  din tara, unde Kaizen Karate Timisoara s-a clasat pe locul I, cu 49 de medalii, dintre care 23 de aur.

De aceasta data, la campionatul national de la Buzau, care a adunat toata „crema” karatistilor din tara, meciurile au fost mult mai grele, mult mai disputate, iar medaliile cucerite, cu atat mai valoroase.

„O competitie destul de puternica, cu peste 700 de sportivi inscrisi, la care clubul Kaizen Karate Timisoara a participat cu un lot format din 17 sportivi. Am reusit sa cucerim 11 medalii de aur, intrand in posesia a 11 titluri de campioni nationali, 9 medalii de argint, de vicecampioni nationali, si 12 medalii de bronz. Un rezultat foarte multumitor, dupa o lunga perioada fara competitii sportive, cu noi categorii si un alt nivel de grad, cu o dificultate sporita, la care am facut fata cu succes.

Sunt foarte bucuroasa pentru rezultatele sportivilor mei, pentru atitudinea lor, pentru munca depusa si pentru tot ceea ce inseamna ei, atat ca si copii, cat ca si sportivi. Merita din plin, dupa munca, si rasplata. Ma bucur enorm ca fiecare dintre sportivii clubului inscrisi la acest concurs national au reusit sa obtina cate 1 medalie la diferite probe. Multumesc parintilor care au facut posibila aceasta lunga deplasare si sponsorului nostru Maracana”, ne-a declarat Iasmina Suciu-Ardelian, centura neagra cu 3 Dan karate shotokan, antrenoarea lotului de campioni deplasat la acest concurs.

Iata lista campionilor nationali, a vicecampionilor nationali si a sportivilor medaliati cu bronz din componenta echipei Kaizen Karate Timisoara:

  1. Heia Horia – locul I kata, locul I joc tehnic
  2. Velcsov Elisa – locul I kata, locul I kata echipe
  3. Angiletta Larissa – locul II kata, locul I kata echipe, locul I kumite wkf
  4. Demirel Diyar – locul I kumite shobu ippon
  5. Luca Anna – locul kata echipe, locul kumite wkf, locul shobu ippon
  6. Heciu Andrei – locul I kata echipe, locul II kata, locul II shobu ippon
  7. Ardelian Ariana – locul II kata echipe, locul III kumite wkf , locul I shobu ippon
  8. Radu Sebastian – locul I kata echipe, locul III kata, locul III kumitr wkf
  9. Opre Maya – locul II kata echipe, locul III kumite wkf, locul II shobu ippon
  10. Ahmadi Daria – locul II kata echipe, locul III shobu ippon
  11. Suici Mladenca – locul II shobu ippon
  12. Demirel Evina – locul II shobu ippon
  13. Radici Gabriel – locul III shobu ippon
  14. Heia Amelia – locul III joc tehnic
  15. Heciu Mihai – locul III kumite wkf
  16. Puicea Sergiu – locul III kumite wkf 17. Suici Selma – locul III joc tehnic. (Carla Radulescu)

Leave a Reply